Premiata

In 1995 werd het Italiaanse schoenenmerk Premiata opgericht door Graziano Mazza. Premiata schoenen staan bekend om de vakmanschap en hier kan iedereen dus op vertrouwen. Premiata is goed geslaagd in het vermengen van klassieke en traditionele methoden tot een high-tech ontwerp. De moderne designs en de fijnste pasvorm maken Premiata tot een succesvol schoenenlabel. Een veel geziene kleur in de collectie van Premiata is wit, de kleur van creativiteit. De Premiata sneakers zijn uitgevoerd in prachtige op elkaar afgestemde kleuren. De Premiata sneakers zijn duidelijk herkenbaar door het logo op de zijkant van iedere schoen.

Meer
Premiata
Filters:
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
159 items
1 / 3
We hebben 159 Premiata items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Premiata updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Premiata updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Premiata sale?

Als je items van Premiata in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Premiata start.

Waar koop je Premiata?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Premiata welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.