Filling Pieces

Ze zijn uit Amsterdam, deze high-end sneakers van Filling Pieces. Een reden om te beginnen met sparen. Investeren, zou je het kunnen noemen. En dat is een goede zet kunnen we je vertellen. Het gaat hier namelijk om uitstekend leder. Om goed vakmanschap alsook een langdurige levensloop. In vuurrood, intens zwart of met ingenieuze prints. Belangrijk: het is nooit too much.

Breek het ijs
Deze stukken dromen van een hoofdrol. En wel in jouw outfit. Laat ze het middelpunt zijn. Dat verdienen ze, maar dat kunnen ze ook. Ga voor een minimalistische outfit. Kies bijvoorbeeld één kleur. Zoals zwart. Opteer voor de beste materialen. Dus jouw knapste T-shirt, beste jeans en meest luxe lederen biker jacket. Als je daaronder nog pittig gekleurde sneakers draagt, is zo het ijs gebroken bij jouw eerstvolgende afspraak.

Met je ogen dicht
Een sneaker is niet zomaar een sneaker. Het bewijs: Filling Pieces. Wanneer je met je ogen dicht over de schoenen wrijft, voel je al het verschil. Je voelt de kwaliteit. De verschillende texturen, zoals je ze nog nooit eerder zag. Met dikke of dunne zool, in de hoogte of juist iets lager. Volg de collectie ieder seizoen. Met dit label liggen verrassingen namelijk altijd op de loer.

151 items
Terug naar boven