DKNY

De geraffineerde stijl van DKNY is stijlvol, herkenbaar en toch minimalistisch. DKNY biedt kleding voor ieder moment: casual, zakelijk, sportief of juist feestelijk. Voor iedere gelegenheid is er de perfecte DKNY outfit die natuurlijk kan worden aangevuld met de mooiste DKNY sieraden, horloges, schoenen, tassen en parfums.

Terug in de tijd met DKNY
We gaan terug naar 1984, het jaar waarin het modelabel Donna Karen New York, kortweg DKNY, werd opgericht door Donna Karen en haar man Stephan Weiss. Inmiddels is DKNY een wereldwijd succesvol mode imperium, een complete lifestyle voor mannen, vrouwen en kinderen.

DKNY: Geïnspireerd door New York
De collectie van ontwerpster Donna Karan is ontzettend breed maar altijd trendy. De kleding is geïnspireerd op het straatbeeld in New York City, gezien door de ogen van deze bekende ontwerpster. Naast kleding voor dames heeft het modemerk kleding voor heren en biedt het ook een ruim assortiment aan tassen en accessoires. Ook voor schoenen is de modebewuste consument aan het juiste adres bij DKNY. Het merk biedt voor verschillende gelegenheden de juiste schoen.9 items
Terug naar boven