Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5

Helvetica

Helvetica is dat een merk gespecialiseerd in het ontwerpen van outdoor kleding. Het merk werd geboren in het hart van de Alpen en is het resultaat van liefde voor extreme sporten. De oprichters ontwikkelen urban items gecombineerd met technische details gericht op de winterse dagen.

Geschiedenis

Na meer dan dertig jaar ervaring in de textielindustrie hebben twee jeugdvrienden, gepassioneerd door mode en extreme sporten, een kledingcollectie opgericht voor bovenkleding die een slimme balans biedt tussen innovatie, functionaliteit, stedelijke en sportieve trends. In 2008 ontwikkelen ze in samenwerking met texWarm, een Japans laboratorium gespecialiseerd in verwarming, revolutionaire thermo regulerende watten die in de kleding wordt verwerkt, dit werd later gelabeld onder de naam ECOFiber+. Met dit eerste succes heeft het merk Helvetica Mountain Pioneers de samenwerking met de firma Tokyo versterkt en in 2012 hebben ze in hun wintercollectie de Silver+voering geïntroduceerd die ze in al hun parka's integreren.

2015 markeert een keerpunt, een revolutie in de wereld van de luxe jassen. Helvetica heeft het eerste draagbare verwarmingssysteem ooit ontwikkelt: eWarm Technology 1.0, de makers zijn er trots op dat ze hier hun eerste patent wereldwijd voor hebben ingediend. Hun verwarmingsmantels gingen toen verder dan alles wat eerder was gedaan in termen van warmte in extreme omstandigheden. Ze worden dan de officiële leverancier van LA GRANDE ODYSSEE, de grootste hondenslee race ter wereld, deze vindt plaats in het midden van de winter in het hart van een regio waar het merk geboren is.

In 2018 werd het eWarm Technology 2.0-systeem met 5 verwarmingskussens aangebracht in de iconische modellen van het merk, de verdeling van warmte is veel regelmatiger, de stoffen evolueren ook, de structuur wordt pantser met een hogere dichtheid om te optimaliseren en altijd te beschermen tegen de externe elementen.

Helvetica nieuwe collectie

Een echte fan van Helvetica? En een echte shopfanaat die geen enkele New Arrival over het hoofd zien? Dan hebben wij een surprise voor jou. Je kunt namelijk een melding krijgen wanneer er nieuwe items van Helvetica online komen! Hoe dan? Download de Winkelstraat.nl App, voeg je favoriete designermerken toe en ontvang direct een melding zodra zij nieuwe items uploaden. Zo ben jij altijd de eerste die nieuwe items spot!

Helvetica sale

Wil jij nou graag een keer een Helvetica jas in de sale scoren? Dat kan! Doordat je op Winkelstraat.nl de voorraad van honderden luxe boutiques kunt zien, is de kans relatief groot dat je een item van Helvetica in de sale gaat vinden. En moet je dan iedere dag ieder Helvetica item gaan bekijken om dit in de gaten te houden? Nee!. Stop je favoriete Helvetica items in je winkelmandje en je ontvangt direct een e-mail als het betreffende item de sale in gaat. Hoe handig is dat?