Gratis verzending en retour
MENU

Bronx

(74) items

Bij Bronx creëren ze zelfverzekerdheid en blijdschap. Vrouwen willen tegenwoordig weglopen van de realiteit en bij het dragen van een paar Bronx schoenen voelen ze deze vrijheid. Bronx ambieert deze vrijheid en zelfverzekerdheid. Dit doet Bronx al jaren en ze zijn niet van plan om hiermee te stoppen. De ontwerpers doen inspiratie op van verschillende catwalk shows en fashion icons die op straat lopen, maar blijven altijd eigen. Door het gebruik van rijke materialen ontwerpt Bronx mooie paren die niet allen stylisch zijn, maar ook nog eens ontzettend lekker zitten.

Lees Meer
Bronx
1 / 2

BRONX

Meet BRONX Fashion. Wat BRONX kenmerkt? Een enorme liefde voor schoenen. BRONX is al meer dan 125 jaar een familiebedrijf - schoenen ontwerpen zit al héél lang in het bloed. BRONX heeft momenteel twee hoofdmerken, namelijk BRONX & Blink. Deze merken worden in meer dan 50 landen over de hele wereld verkocht. Daarnaast ontwikkelt BRONX aangepaste private label-collecties voor enkele van de grootste merken en retailers over de hele wereld.

Over BRONX

Hoewel BRONX wellicht ontzettend internationaal klinkt, zit het hoofdkantoor gewoon gevestigd in Nederland. In Waalwijk. Hier worden alle schoenen ontworpen, ontwikkeld en gedistribueerd. En niet alleen de Europese markt, maar ook andere werelddelen worden bediend vanuit dit hoofdkantoor in Waalwijk. Wel heeft BRONX showrooms over de hele wereld. BRONX schoenen worden in meer dan 50 landen verkocht. De missie van BRONX is geslaagd als de mensen in die landen gelukkig worden gemaakt. Dit kan alleen bereikt worden, wanneer er een oprechte passie voor schoenen heerst en er daarnaast een eerlijke en hardwerkende bedrijfscultuur is, volgens BRONX. Wat we niet mogen vergeten: BRONX streeft ernaar om de allerbeste service te verlenen. Tevreden gebruikers - van begin tot eind.

BRONX schoenen

De internationale ontwerpers van BRONX worden begeleid en geïnspireerd door Frits Dijkman. Frits - en daarmee zijn hele familie - zitten al meer dan 100 jaar in het vak en weten precies hoe je de meest kwalitatieve schoen kunt ontwerpen. Frits kiest ervoor BRONX schoenen alleen nog voor vrouwen te maken. Wie weet ziet hij dit anders in de toekomst, maar voor nu niet. BRONX heeft allerlei modellen: BRONX sneakers, BRONX enkellaarsjes, BRONX laarzen en BRONX platte schoenen. Het vrouwelijke element wordt in elke collectie benadrukt. Volgens de ontwerpers moeten vrouwen zich op en top vrouw voelen met een paar BRONX schoenen aan de voeten. Zo wordt er gekozen voor dé perfecte hak, mooie pasvorm (ook aan de kuiten) en keer op keer super vrouwelijke details.

BRONX sneakers

De sneakers van BRONX hebben een grove zool. Bij sommige modellen zou je het een plateau kunnen noemen. BRONX sneakers zijn gemaakt voor dames in de stad, dat zie je ook wel een beetje. Ze zijn gemaakt van het allermooiste leer en afgewerkt met zo nu en dan wat suede. BRONX kiest voor klassieke kleuren, als wit, zwart en bruin. Af en toe zit er een fel gekleurd detail tussen, maar dat gebeurt niet vaak. Dit betekent dat je BRONX sneakers onder vrijwel iedere outfit kunt dragen. Tip: combineer ze met een vrouwelijk pak! Dat staat zeker weten top.

BRONX enkellaars

Wat de BRONX collecties ook kenmerken, zijn de vele cowboy boots die ieder jaar terugkomen. Wellicht vandaar dé populaire zoekterm ‘BRONX enkellaars.’ Ben je op zoek naar stoere enkellaarsjes, dan zit je hier goed. BRONX enkellaarzen zijn er in veel aardetinten als ecru, bruin, zwart en groen. Soms met een hoge hak, maar veelal hebben de BRONX enkellaarzen een hak waar je prima op kunt lopen! Veel cowboy boots komen in het suede. Weet jij hoe je dit materiaal het best kunt verzorgen? Voor de zekerheid een tip: schaf in ieder geval even een suéde spray aan.