Aries

Aries is een luxe streetwear-merk met integriteit & autoriteit, opgericht door Creative Director Sofia Prantera. Aries is geboren uit een voortdurende liefde voor streetwear, afvalcultuur en outsider-kunst & illustratie. "Aries" is subversief in houding, punk in zijn benadering, maar ambitieus & commercieel in product & potentieel.

Meer
Aries
Filters:
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
29 items
We hebben 29 Aries items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Aries updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Aries updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Aries sale?

Als je items van Aries in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Aries start.

Waar koop je Aries?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Aries welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.