Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off

Profuomo

(27) items

Profuomo is een familiebedrijf opgericht in 1934 door Heinz Michaelis, een kleermaker met een duidelijke visie. Heinz wilde kleding van hoge kwaliteit produceren, geproduceerd met speciale zorg en aandacht voor elke fase van het ontwerp- en productieproces. Alles, van de grondstof tot de laatste steken, moet met zorg en aandacht worden gekozen en toegepast.

Lees Meer
Profuomo

De geschiedenis van Profuomo

Profuomo maakt deel uit van een familiebedrijf dat in 1934 is opgezet door Heinz Michaelis, een kleermaker met een scherpe visie. Zijn doel was het maken van kwaliteitskleding met speciale aandacht voor elke stap in het design- en productieproces. Van het materiaal zelf tot de laatste steken, alles moest even zorgvuldig worden afgewogen en toegepast.

De items die wij vandaag de dag maken, worden nog steeds geproduceerd volgens de filosofie van Heinz Michaelis in 1934. Toegevoegd is de kennis en expertise van drie generaties van deze zelfde familie. Ze houden één oog gericht op het verleden, en het andere naar de toekomst.

Zoals te verwachten van een door familie gerunde Italiaanse designcollectie, is de manier waarop ze onze collecties samenstellen niet veranderd sinds de start in 1934. Ze gebruiken nog steeds de beste materialen en werken met de beste Italiaanse wevers. Wat wel veranderd is, zijn de productietechnieken. De methoden en tradities die al generaties lang succesvol zijn gebleken, combineren ze bij Profuomo met de allernieuwste technologieën.

Kleding

Naast de samenstelling, herkomst en omstandigheden waaronder de items worden geproduceerd, hecht Profuomo ook veel waarde aan de kwaliteit van haar items. Naast chemische testen, worden de items van Profuomo ook veelvuldig getest op andere fysieke aspecten zoals kleurechtheid, treksterkte, krimp en pasvorm.

Het Profuomo overhemd

Eén van de meest populaire items van Profuomo is het overhemd. Het overhemd is een item dat áltijd kan. Op de barbecue van de buren, dat ene familiefeest, maar zeker ook naar kantoor of op een eerste date. De overhemden van Profuomo bieden kwaliteit én comfort, en hebben daarnaast ook een prachtige uitstraling. In de lente en zomer is vooral het linnen overhemd van Profuomo enorm populair. Volgens Profuomo is geen zomergarderobe compleet zonder dit item, omdat linnen zowel stijlvol als functioneel is wanneer de temperatuur stijgt. Een overhemd en linnen zijn twee ultieme keuzes voor de modebewuste man, dus een combinatie van deze twee is helemaal top!

Nieuwe Collectie

Een grote fan van de items van Profuomo? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Profuomo Sale

Ben je op zoek naar de comfy, stoere en luxueuze Profuomo items in de sale? Dat begrijpen wij wel! Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode relatief veel kans dat je toch nog een item van Profuomo kunt scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Profuomo items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan. Hoe handig is dat?