Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5

Replay

Jeans zijn meer dan alleen kledingstukken. Ze duren niet alleen een seizoen - jeans versmelten met het lichaam. Jeans weerspiegelen precies wie we zijn - gevormd door de jaren heen. Dit is waarom ze zo sexy zijn. Dit is waarom ze nog steeds zo rebels zijn, nog steeds een symbool van kleden en denken buiten de kaders. Bovenal is dit wat hen zo uniek maakt. Geen twee paren zijn ooit hetzelfde, net zoals geen twee mensen ooit hetzelfde zijn. Toch is er niets haute couture of high class aan jeans. Ze zijn democratisch.

Pagina 1 van 3

De geschiedenis van Replay

Het bedrijf achter modemerk Replay is Fashion Box. Fashion Box S.P.A, opgericht in 1981 en gevestigd in het heuvelstadje Asolo (Treviso), een plaats die wereldwijd bekend staat om creativiteit, is al meer dan 30 jaar het synoniem voor de hoogste normen in de denimsector. Sinds de oprichting heeft Fashion Box haar kernstrategie ontwikkeld en vastgehouden: productvisie, uitbreiding naar nieuwe markten en toenemende controle over het distributienetwerk. Innovatieve flair, karakteristiek Italiaans design en de uitstekende kwaliteit van zijn producten zijn altijd drie hoekstenen geweest van de filosofie van Fashion Box S.p.A. Naast onderscheidende vaardigheden en expertise heeft dit de Italiaanse groep tot een belangrijke speler gemaakt in internationale denimstyling en -productie. De Fashion Box-combinatie van uitgebreide ervaring en geavanceerde knowhow, samen met een uitgebreide zoektocht naar onderscheidende stijl met behulp van geavanceerde technieken, vormt de intrinsieke waarde van haar kledingstukken, en dus is een groot deel van de investering van de Groep gericht op stilistisch en technologisch onderzoek naar materialen. Handelend onder de merken REPLAY, REPLAY & SONS en WE ARE REPLAY, creëert, promoot en distribueert de Italiaanse groep vrijetijdskleding, accessoires en schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Merkuitbreidingsprojecten, waaronder brillen en de Replay parfumlijnen, worden toevertrouwd aan licentiepartners.

Replay jeans

Jeans van Replay zijn er voor dames en heren en zijn er in alle vormen en maten. Donkere varianten, of juist licht. Skinny of flaired. Aan jou de keus. Ze zitten in ieder geval heerlijk en gaan een geruime tijd mee!

Volgens Replay zijn jeans meer dan zomaar een kledingstuk. Ze gaan niet alleen een seizoen mee. Jeans vermengen zich met het lichaam, worden door het lichaam gevormd tot een onlosmakelijk geheel en worden één met de drager in een sublieme symbiose. Jeans weerspiegelen precies wie we zijn - binnen enkele seconden aangetrokken, gevormd door de jaren heen terwijl de stof zich aanpast aan en elke bocht en vouw verbetert.Dit is waarom ze zo sexy zijn. Dit is waarom ze nog steeds zo rebels zijn, nog steeds een symbool van out-of-the-box denken en denken. Dit maakt ze vooral zo uniek. Geen twee paren zijn ooit hetzelfde, net zoals geen twee mensen ooit hetzelfde zijn. Jeans zullen altijd trendy blijven.

Replay The Stage

De flagship store van Milan Replay, Replay The Stage, gaat nog een stap verder in het winkelconcept. Geïnspireerd door de connectie van denim met de film- en theaterwereld, is de winkel een dynamische filmset waar klanten schitteren in een steeds veranderend filmisch spektakel: ze beklimmen een grote, open industriële stalen trap in het midden van de ruimte en zien apparatuur en elementen die een echt Hollywood-podium vormen. De ruw gepolijste betonvloer leidt naar verschillende beschilderde toneeldecors, die elk hun bijzondere functie onthullen; een zonovergoten verlaten schuur in het Amerikaanse middenwesten zit op mysterieuze wijze vol met spijkerbroeken, de Tailor Shop is een volledig werkende locatie waar klanten kunnen worden gemeten en een spijkerbroek op maat kan worden gemaakt. Replay The Stage is een ervaring.

Nieuwe Collectie

Een grote fan van de items van Replay? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Replay Sale

Ben je op zoek naar een jeans, T-shirt of ander item van Replay in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode kans dat je nog een item van Replay kunt scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Replay items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan.