Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off

Celesto

(3) items

Celesto betekent hemels, dat is het gevoel wat Celesto hun klanten wil geven via hun nieuwe kledinggenre. Met nieuw bedoelen zij fashion forward, urban, zelfverzekerd, godly streetwear-look die tegelijkertijd chic is. Ze doen dit voor de jonge opkomende generatie en de ouderen die ook durven. Het merk is in 2017 opgericht door twee fashion forward, jonge ondernemers die een ander soort balans wilden zien tussen streetwear en high fashion dan wat er al was. Combineer de ideeën van een excentrieke en gepassioneerde man uit het nachtleven, met een jeugdige, stijlvolle en ietwat stilzwijgende twintigjarige, en Celesto is geboren.

Lees Meer
Celesto

Geschiedenis

Celesto - dat is luidruchtige, modieuze, stedelijke en zelfverzekerde streetwear die tegelijkertijd chic is. Onder de visie van twee jonge ondernemers, Mick Miller en Didier Becker, heeft Celesto een alomvattende aanpak gevolgd op de weelderige markt.

Er is meer dan twee jaar besteed aan het ontdekken en creëren van de beste stoffen en materialen om zichzelf te verzekeren van zijn positie als een van de wereld meest exclusieve en excentrieke modehuizen. Celesto vertegenwoordigt het hoogtepunt van creativiteit en motivatie van de jeugd. Celesto is een merk met een verhaal.

In hartje Amsterdam bij Celesto's trapatelier, rockt het Celes-team cornrows, gebleekt roze haar en ‘Love letter hoodies’ terwijl ze werken met op de achtergrond de muziek van Yxng Bane tot Lauryn Hill, terwijl ze doorgaan met het genereren van haute couture met een wilde esthetiek.

Eerste Modeshow Celesto 2019

Nederlands high-end streetwear merk Celesto heeft in 2019 voor het eerst de collectie geshowd. Het merk deed dit in de Westergasfabriek.

“Celesto brengt een nieuw genre van unisex fashion. Een fashion forward, urban streetwear-look die tegelijkertijd ook verfijnd is,” aldus Mick Miller, mode-oprichter van Celesto in het persbericht. “We doen dit voor generatie X en Y, en de oudere generatie die durft. Bij Celesto houden we ervan om te creëren; van fashion tot belevenissen en hypes. Ook onze show moet een beleving zijn, voor iedereen die er aan meewerkt, tot de act en de gasten.”

Kleding

Kleding van Celesto is lekker comfortabel, uitgesproken en eigentijds. Met een piece van Celesto val je op en ben je het middelpunt van ieder feestje. Items zijn niet saai, niet eenvoudig en zeker niet onopvallend. Een item van Celesto kun je met andere merken combineren, maar een fully-Celesto outfit is zeker ook niet verkeerd. Wat heeft jouw voorkeur?

Nieuwe Collectie

Een grote fan van de mooie items Celesto? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Celesto Sale

Ben je op zoek naar de meest trendy kleding van Celesto in de sale? Dat begrijpen wij wel! Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode relatief veel kans dat je toch nog een item van Celesto kunt scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Celesto items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan. Hoe handig is dat?