Philippe Model

Philippe Model is een luxe sneakerlabel met Frans-Italiaanse invloeden. De stijl van het merk is urban, innovatief en fashion-forward. De verschillende modellen onderscheiden zich door hun rijke kleuren, kwalitatieve leersoorten en verfijnde afwerkingen.

Kleuren en materialen
Neem je zo’n exemplaar van Philippe Model in je handen, voel je enkel zacht materiaal zoals leder. De kleuren zijn sophisticated, zoals zwart, grijs, goud en blauw. Ook zijn er wat uitschieters qua prints. Denk dan aan bolletjes, strepen of dierenprint. Die huizen op loafers, slip-on sneakers maar óók op espadrilles.

Sporty schoenen
Het is een groot misverstand om te denken dat sporty schoenen sportschoenen zijn. Nee. Sporty geeft enkel aan dat het om een meer laidback, casual twist gaat. Dat ze praktisch zijn, maar niet per se onflatteus. Stel je hebt je oog laten vallen op die fijne slip-ons. Combineer ze dan eens met een zwarte kostuumbroek, een zwarte sweater van kasjmier en een jasje in dezelfde tint als je schoenen. Hoe stijlvol.

De moeite waard
Philippe Model ontwerpt sportief schoeisel voor zowel mannen als vrouwen. We begrijpen: het moet je smaak zijn. Is het dat niet, klik dan nog niet weg. Onze webshop heeft meer labels in huis. Zo staat in de virtuele rekken ook sneakermoois van Adidas, Philipp Plein, Rick Owens of Givenchy. Allen de moeite waard. De ene nog iets excentrieker dan de ander. Kijk maar.

 

 

114 items
Terug naar boven