Gratis verzending en retour
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off
Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off Winter SALE - up to 60% off

Under Armour

(88) items

Opgericht in 1996 door de voormalige American Footballer Kevin Plank, is Under Armour de initiator van de sportperformance kleding, ontworpen om atleten koel en droog te houden met licht draagcomfort gedurende wedstrijden en trainingen. De missie van Under Armour's is de sporter beter te laten presteren door onuitputtelijke passie, vooruitstrevende designs en het immer streven naar innovatieve oplossingen.

Lees Meer
Under Armour
1 / 2

De geschiedenis van Under Armour

Under Armour begon met één T-shirt dat atleten een onmiskenbaar voordeel gaf, en uiteindelijk veranderden ze de manier waarop atleten zich kleedden volledig. Tegenwoordig is innovatie het levensbloed en de sleutel om de merkvisie van Under Armour waar te maken: om jou te inspireren met prestatieoplossingen waarvan je nooit wist dat je ze nodig had en waarvan je nu niet kunt bedenken er zonder te moeten leven.

In 1996 werd het eerst prototype ontwikkeld. Een T-shirt. Het was zacht. Het was nauwsluitend. En, belangrijker nog, het wiekte zweet sneller dan al het andere dat er was.

In 2005 startte Under Armour een mini-oorlog tegen de favoriete stof van iedereen: katoen. Under Armour introduceerde ieders nieuwe favoriete prestatiestof: UA TECH ™. Ontworpen om op katoen te lijken, maar om te werken als Under Armour.

Sinds 2006 kunnen sporters zich volledig kleding in Under Armour. Dit door de toevoeging van schoenen aan het assortiment.

In 2011 ontwikkelde Under Armour Charged Cotton®-stof, een unieke mix van hydrofobe en hydrofiele vezels, oftewel vezels die van water houden én vezels die het haten. Het resultaat hiervan is een baanbrekende stof die zweet van je huid absorbeert en vervolgens naar de oppervlakte brengt, waar het sneller kan verdampen. Veel sneller dan gewoon door katoen.

In 2014 maakte Under Armour nogmaals duidelijk dat ze ook een schoenenfabrikant is.Ze begonnen met 's werelds eerste prestatiekleding voor atleten en keerden daar terug om de eerste hardloopschoen die ooit in een kledingfabriek is gemaakt uit te brengen.

Under Armour Schoenen

De schoenen van Under Armour hebben een perfecte fit en bieden comfort voor iedere dag. De trainers helpen je door iedere workout door goede fit en fijne pasvorm. De golf-schoenen geven je voordelen op de golfbaan.

Voor hardlopers die flexibiliteit, demping en veelzijdigheid kunnen gebruiken, is er de UA Hovr Phantom sneaker van Under Armour. De UA Valsetz zijn de best-presterende schoenen on-the-rail.

De Sonic 3 is licht en flexibel voor een smooth rondje hardlopen. Ze zijn ademend om je voeten koel te houden.

De slippers van Under Armour zijn licht, duurzaam en ready-to-go. Heerlijk! Een echte aanrader.

Nieuwe Collectie

Een grote fan van de sportkleding en -schoenen van Under Armour? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

Under Armour Sale

Ben je op zoek naar items van Under Armour in de sale? Dat begrijpen wij wel. Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode kans dat je nog een item van Under Armour kunt scoren in de sale. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete Under Armour items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan.