Agnona

Duidelijk: het Italiaanse label Agnona gaat over verfijnde kleding. Geen poespas, geen gedoe. De stukken zijn voor kantoor, maar ook voor een gesofisticeerde levenswijze. De basiskleuren zijn in natuurlijke tinten. Zoals wit, zwart en camel. Tijdloos, dat zeker. Maar ook heel match-flexibel. Zo kun je de boel versieren, voor een krachtiger effect. Maar het volstaat net zo goed als je die elegante colberts en pantalons van dit modehuis uit 1953 met rust laat.

Ambachtelijk en innovatief
Ambachtelijk maar toch ook innovatief: dat is hoe Agnona ontwerpt. En dat is interessant; want zo kun je er klassiek bij lopen en ook heel avant-gardistisch. Allebei geschikt voor ieder moment van de dag. Durf vooral te experimenteren. Ga dan in een complete witte outfit, die je accentueert met zilveren of gouden accessoires.

Nobele mode
Ieder stuk van Agnona mag er zijn. Ze zijn allemaal zó ontworpen, dat ze afzonderlijk kunnen stralen. Van de tassen, de broekpakken tot aan het breiwerk. Agnona werkt daarnaast enkel met de nobelste materialen. Zoals mohair, alpaca, kasjmier tot aan vicuña. Dat zie je, dat voel je.

5 items
Terug naar boven