Gratis verzending en retour

TANGO

TANGO is ongeveer 5 jaar geleden begonnen en groeit sindsdien. Door het gebruik van mooie materialen, het gebruik van zowel trendy als basic kleuren en uitneembare comfortabele voetbedden vinden ze altijd een geweldige match tussen trends en klassiekers met een vrouwelijke touch. Samen met een goede prijs richten ze zich nooit op een bepaalde leeftijdsgroep, maar meer op een type vrouw. Een vrouw die geen grenzen probeert te verleggen, maar wel dol is op een trendy, goed ontworpen schoen met een goede pasvorm. Al hun producten worden geproduceerd in een familiebedrijf in Portugal en ze zorgen er altijd voor dat er geen bont wordt gebruikt in elke collectie die ze maken.

Lees Meer
TANGO
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids

Wanneer start de TANGO sale?

Als je items van TANGO in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van TANGO start.

Waar koop je TANGO?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk TANGO welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.