Daniele Fiesoli

Daniele Fiesoli werd opgericht in het jaar 2000 in Italië. Het belangrijkste doel van Fiesoli is het delen van zijn passie, kennis en smaak voor het maken van een handgemaakte knitwear collectie. De collectie bestaat altijd uit een scherpeprijs voor een “made in Italy” product. Om dit concept te ondersteunen is het motto “Daniele Fiesoli Absolutely Made in Italy” onstaan. In feite komt al het vakmanschap en de stoffen uit Italië in het bijzonder uit Toscane, de streek per uitstek voor de beste knit-wear makers.

Meer
Daniele Fiesoli
Filters:
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids
We hebben 0 Daniele Fiesoli items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Daniele Fiesoli updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Daniele Fiesoli updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Daniele Fiesoli sale?

Als je items van Daniele Fiesoli in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Daniele Fiesoli start.

Waar koop je Daniele Fiesoli?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Daniele Fiesoli welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.