Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5

NN07

NN07 begon in 2007 met een verlangen naar verandering. Met een combinatie van de perfectie van Japan en Scandinavische eenvoud, zijn zij toegewijd aan een perfecte fit, uniek vakmanschap en aandacht voor elk detail. De naam 'No Nationality' is een uitdrukking die precies het gevoel was wat zij wilden creeëren. Een concept zonder grenzen, voor individuen die hun eigen weg bewandelen. Nadat zij het merk hadden ingekort naar 'NN', is daar in 2007 '07' aan toegevoegd. Het merk was geboren - zij willen het verschil maken.

De geschiedenis van NN07

Het merk is opgericht door Victor en Ulrik in de stad Kopenhagen in 2007. Sindsdien hebben ze de hele wereld rondgereisd om hun campagnes te maken. En zo staan de collecties van ieder seizoen in het teken van een andere plek ter wereld. Plekken die inspirerend zijn voor het team van NN07. Hierdoor kunnen ze steeds nieuwe collecties ontwerpen met mooie, stijlvolle kleding met bijzondere details uit verschillende landen en culturen.

Het label uit Kopenhagen beschrijft zichzelf als "het ruimdenkende merk zonder grenzen" ("NN" staat voor No Nationality). Dit vertaalt zich in een reeks stijlvolle herengarderobe-items, van jeans tot gebreide stoffen met patronen, die het bedrijf beschouwt als de klassiekers van morgen. Het label staat voor een 100% perfecte fit, uniek vakmanschap en oog voor detail.

Kleding

De kleding van NN07 is met zorg gemaakt en aan ieder klein detail wordt gedachten. De materialen zijn van goede kwaliteit en de afwerkingen van de kledingstukken zijn top. Heerlijk om met andere stukken in je garderobe te combineren, maar ook een volledige outfit van NN07 is áltijd goed.

NN07 Emil Shorts

Iedere collectie weer enorm populair – de Emil Shorts van NN07. 100% linnen, dus lekker luchtig. Daarnaast dragen ze heerlijk en zijn ze goed te combineren. De shorts zijn ook lekker ademend en licht van gewicht. Draag met een T-shirts en sneakers voor een casual look óf met een overhemd en nette schoenen voor een feestje.

NN07 jacks

Iedere collectieve zitten er ook weer mooie en kwalitatieve jacks tussen. Van zomerjassen tot tussenjassen en winterjassen. Bij NN07 vind je het allemaal. De jassen zitten allemaal even heerlijk en gaan jaren mee. Draag de jas met een fully NN07-outfit of laat je jas van NN07 het stralend middelpunt zijn.

Nieuwe Collectie

Als echte NN07 liefhebber mag de Winkelstraat.nl App niet ontbreken op jouw telefoon. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

NN07 Sale

Koop je ook graag eens een item van NN07 in de sale? Logisch! Doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, is er heel af en toe de kans dat je een topper van NN07 in de sale kunt vinden. Wat kun je doen om er op tijd bij te zijn? Zet je favoriete NN07 items in je winkelmandje en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan.