PRPS

Prps, opgericht in 2002, begon in zijn eentje de opkomst van de Japanse luxe denim jeans-business in Amerika. Prps heeft 2 collecties die de mode voor mannen en vrouwen vormgeven: Prps en Prps Japan Noir. Geen detail, hoe klein ook, wordt over het hoofd gezien; het creëren van de beste jeans tot nu toe. Een paar Prps gaan lang mee, zodat je erin kunt leven om je eigen afdruk te creëren.

Meer
PRPS
Filters:
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids
We hebben 0 PRPS items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve PRPS updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve PRPS updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de PRPS sale?

Als je items van PRPS in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van PRPS start.

Waar koop je PRPS?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk PRPS welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.