Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

SikSilk - Heren Shorts

6 items

SikSilk - Heren Shorts

SIKSILK, een nieuw merk wat sportkleding en streetwear combineert. Geïnspireerd op topsporters over de hele wereld, samen met de streetwear-cultuur, die de meeste jongeren van tegenwoordig sterk beïnvloedt. Retro kleuren, fresh styles en gedurfde prints - voor ieder wat wils. SIKSILK wil een beweging creëren, een beweging van de jeugdcultuur die actief is, sport beoefent, creatief is en een statement maakt in wat ze dragen.

SikSilk - Heren Shorts

(6)

Kijk, soms moet het gewoon even iets korter. En nee, niet iedere man kan daarmee omgaan. Ook niet elk chic hotel staat het toe - zo’n korte pantalonversie dan hè. Maar wat nou, jij was toch een trendsetter? Probeer het gewoon eens. Want wij zijn van mening, mits je deze op een chique manier optuigt, het je wel eens mieters goed zou kunnen lukken.

Look Saint-Tropez
Wij hebben een suggestie voor de look van hierboven. Draag een marineblauw exemplaartje. Schuif over je bovenlijf een luxueus overhemd in wit. Draag om je polsen wat fijne sieraden, zoals een horloge en Mediterraanse armbandjes. Neem als schoenen bijvoorbeeld diepzeeblauwe boat shoes. Met van die witte vetertjes. Voilà, een look Saint-Tropez in een handomdraai.

In de zomer
Onterecht hadden we het hierboven alleen over de korte kostuumbroek. Er zijn nog meer toppers. In denim of met camouflageprint bijvoorbeeld. Natuurlijk draag je die niet in de winter. Maar hé, in de zomer niet vaak genoeg! Rick Owens, My Brand en Kenzo spelen met zulke modellen. Niet de minste namen. Doe er je voordeel mee.