Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

BALR - Heren Shorts

3 items

BALR - Heren Shorts

BALR is een high end luxury fashion merk dat in 2013 werd opgericht door Juul Manders, Ralph de Geus en Demy de Zeeuw, die tevens al jaren het gezicht van het merk is. BALR werd steeds populairder en onder anderen voetballer Eljero Elia heeft zich aan het merk gebonden. Er zijn al verschillende beroemdheden gespot in kleding van BALR, waaronder topvoetballer Angel Di Maria en dj's Martin Garrix en Tiësto. Neem hieronder snel een kijkje tussen alle BALR items!

BALR - Heren Shorts

(3)

Geschiedenis

Balr, een internationaal luxury lifestyle merk, dat in 2013 werd opgericht door de bekende voetballer Demy de Zeeuw en medeoprichters Juul Manders en Ralph de Geus. Het merk staat bekend om hun high-end fashion, reisproducten en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Balr brengt de luxe levensstijl van atleten in handbereik van iedereen die hard werkt om zijn droom te leven. "Iedereen kan het in principe dragen. Het is meer een lifestyle die we claimen. Een baller staat voor een sporttalent dat een leven leidt met veel geld, mooie auto's, dure hotels, grote huizen en knappe vrouwen. Een beetje zoals mijn leven. Het idee is dat mensen die Balr. dragen zich net zo succesvol voelen als die rijke voetballers met hun luxe leven," zegt voetballer Demy de Zeeuw over zijn merk. Voor meer kapitaal en om het merk gezicht te geven vroeg hij voetballers Gregory van der Wiel en Eljero Elia om zich aan het merk te binden. Zij stemden in en dit heeft er mede voor gezorgd dat Balr succesvol werd.

Balr T-shirts

Ten eerste kennen we natuurlijk allemaal de welbekende T-shirts van Balr met in enorme hoofdletters het logo op de voorzijde, maar daar houdt het zeer zeker niet op. Naast deze T-shirts zijn er ook veel shirts met andere opdrukken en zelfs met camouflage prints. Met name witte en zwarte T-shirts zijn er in overvloed. Maar simpel zijn ze zeker niet, met een T-shirt van Balr val je altijd op!

Balr Polo’s

Houd je van een wat chiquere uitstraling? Ga dan voor de polo’s van Balr! Goed voor een dag op het werk, maar ook voor ’s avonds op een feestje! Met een polo van Balr ga jij voor een nette uitstraling. De keuze tussen zwart of blauw, is aan jou! Een mooi logo voorop en nette afwerkingen is wat je van de Balr polo’s kunt verwachten.

Balr Hoodies

Niet te vergeten natuurlijk: de heerlijke Balr hoodies! Hoodies van goede kwaliteit en mét of zonder logo te vinden in ons assortiment. Lekker warm én modieus voor de dag komen, wie wil dat niet? Combineer een hoodie van Balr met een jeans voor een stoere look of met een pantalon voor een chique uitstraling.

Balr Sweaters

Balr heeft ook verschillende sweaters in haar assortiment. Heerlijk casual te dragen en van een goede kwaliteit. Met een leren jack erover heen voor een stoere look of een blazer als je voor een nette look gaat! De keuze is weer aan jou: mét of zonder Balr logo voorop?

Nieuwe collectie

Als echte Balr fan wil jij natuurlijk direct op de hoogte zijn van de nieuwste items die bij ons binnen zijn gekomen! Dus als je slim bent, download je heel snel de Winkelstraa.nl app! Hierin kun je snel en gemakkelijk jouw favoriete designers aangeven, waarna je direct een melding binnen krijgt als er nieuwe items van die designers zijn binnen gekomen. De app is te vinden in de App Store onder de naam Winkelstraat.nl.

Balr Sale

Wil jij graag een item van Balr scoren in de sale? Houd dan Winkelstraat.nl goed in de gaten! Niet veel van Balr items komen ooit in de sale, maar omdat er honderden boetieks bij Winkelstraat.nl zijn aangesloten, heb je hier de meeste kans een item van Balr te scoren in de sale.