Gratis verzending en retour

Kurt Geiger London

Kurt Geiger was begin 1900 een beroemd warenhuis in Londen. De winkel werd in 1881 opgericht door Kurt Geiger en vernoemd naar de oprichter. De eerste winkel was gevestigd op 22 Old Bond Street in Londen. De items waren betaalbaar en van hoge kwaliteit. Geiger inspireerde veel mensen om ondernemer te worden. Veel winkels geïnspireerd op het merk Kurt Geiger werden ook in andere landen opgericht. Het merk Kurt Geiger is vandaag de dag nog steeds beroemd.

Meer
Kurt Geiger London

87 items

1 / 2

Wanneer start de Kurt Geiger London sale?

Als je items van Kurt Geiger London in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Kurt Geiger London start.

Waar koop je Kurt Geiger London?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Kurt Geiger London welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.