Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5

Dames Reistassen

2 items

Dames Reistassen

Je kent het wel: één stap over de drempel en je smeekt al om een praktischere tas dan dat mooie hebbedingetje. Ja, uiteraard steel je de show met deze modevriendelijke shopper, clutch, of handtas. Maar wie vertelde je dat een reistas niet goed genoeg was? Heb je deze al gezien?! In zuurstokroze, van verfijnd leer of met grappige details?

De oplossing voor een hippe reistas
Praktische en handige modesnufjes zijn vaak niet mooi. Zóu je zeggen. Toch kennen stijlmeesters geen obstakels. Ook niet met een rugzak. Wat je wilt voorkomen is dat je kinderachtig oogt met zo’n exemplaar. Hier the solution. Grijp je zwarte pantalon, je zwarte puntige pumps, je witte top en match erbij een lederen rugzak naar wens met gouden details.

Geniet er maar van
En dan ben je verbaasd dat reistassen niet alleen grijs, vormloos, mannelijk of juist onvolwassen ogen... Mooi zo. Want ook jij bent toe aan een hip en comfortabel modelletje van Michael by Michael Kors, Fornarina, Fred de la Bretonière of Moschino! Gewoon, omdat het mag. Omdat het kan. En vooral ook, omdat je van mode ook mag genieten.