Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5

Heren Tank tops

2 items

Heren Tank tops

Tank tops, weer zo’n essentieel item voor de herengarderobe. Je kunt ze op drie manieren dragen. Bijvoorbeeld in de zomer want wel zo luchtig. Of onder je hemd: nét iets warmer en tegen doorkijkjes beschermd. Draag het ook eens onder een casual shirt dat je open draagt; geeft een speels effect. Ondanks dat tank tops over weinig stof beschikken, is er toch genoeg variatie – met dank aan prints en andere bedrukkingen.

Loungen en laagjes
Een tank top staat casual, dat vrijwel altijd. Je draagt het daarom ook beter niet naar kantoor. Ténzij je een creatieve meeting hebt of bijzonder arty bent. Opteer dan voor een gevalletje loungen en laagjes. Dan kies je zwarte sweatpants, zwarte lederen sandalen en een crèmig getinte tank top. Maak het geheel af door er een knallend overhemd overheen te dragen. Je weet wel: zo eentje met grafische prints in zwart-wit.

Bij de juiste labels
Niet alle internationale labels ontwerpen tank tops. Daarvoor moet je bij de juiste labels wezen. Zoals Versace, Religion, Defend en Pierre Balmain. Die stukken hangen in onze virtuele rekken. Ze knallen eruit. Met grafische prints in goud en zwart of interessante bewerkingen zoals veters. De ene is lichaamsvolgend en de ander juist losjes. Aan jou de keuze.