Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5  |  Betaal later met

SikSilk - Heren Broeken

6 items

SikSilk - Heren Broeken

SIKSILK, een nieuw merk wat sportkleding en streetwear combineert. Geïnspireerd op topsporters over de hele wereld, samen met de streetwear-cultuur, die de meeste jongeren van tegenwoordig sterk beïnvloedt. Retro kleuren, fresh styles en gedurfde prints - voor ieder wat wils. SIKSILK wil een beweging creëren, een beweging van de jeugdcultuur die actief is, sport beoefent, creatief is en een statement maakt in wat ze dragen.

SikSilk - Heren Broeken

(6)

Voor jeans zit je hier in de verkeerde categorie. Op deze pagina scoor je namelijk alles béhalve denim. Wat dan wel? Klassieke pantalons, comfortabele joggingbroeken en bijvoorbeeld chino’s. Met andere woorden: klassieke, casual en casual-chique exemplaren. Die kun je dragen naar kantoor, naar je date of voor op vakantie. Alleen kwalitatieve stuks tref je hier, van bijvoorbeeld Jacob Cohen, Filippa K en Armani Jeans.

Verander van broek
Een broek doet veel voor je outfit. Soms is het, als je naar een andere gelegenheid toe moet, het enige kledingstuk dat je even zou moeten verwisselen. Hier de demonstratie. Stel je draagt een slim fit pantalon met overhemd en nette schoenen naar kantoor. Dan heb je het daar na een halve dag wel mee gehad. Moet je nog door naar een tuinborrel van vrienden, trek je er zo je favoriete jeans onderaan.

Kun je het vinden?
Mocht je toch op zoek zijn naar jeans: we hebben ze wel hoor, alleen niet hier. Linksonder in het rijtje zie je de denimcategorie staan - een blauwe oceaan van onverwoestbare broeken. Maar toch nog even over deze bestemming. Kun je het vinden? Het aanbod kun je op populariteit en op versheid rangeren. Ook op prijs, niet te vergeten. Soms wel zo handig.