Je wenst een verfrissend modieuze broek? Dan kom maar eens kijken. Het jonge, eigenzinnige en hippe label My Brand ontwerpt er nogal wat. Van joggingbroeken, shorts tot aan casual exemplaren en pantalons. Herkenbaar, dat zijn ze zeker. Kijk maar eens naar de details die de creaties bijzonder maken. Zoals touwtjes in felle kleuren, spannende kleurverschillen en elastieken uiteindes. Iets voor jou?

Spreekt voor zichzelf
Dat ze kunnen en mogen; dat is algemeen bekend. Maar kijk: shorts van spijkerstof moeten gewoon je ding zijn. Is dat het geval, dan draag ze ook. Met liefde. In combinatie met een heerlijk T-shirt en je lievelingssneakers in bijvoorbeeld wit. Wat betreft dat T-shirt een suggestie. My Brand heeft heerlijke stuks. Van die items die voor zichzelf spreken en tot conversaties leiden.

Een complete outfit
Wat is er fijner dan een complete outfit? Niks - vooral niet op maandagochtenden. My Brand is hiervan op de hoogte. En daarom dat het je met plezier van een hele aankleding voorziet. Bestaande uit bijvoorbeeld jeans, een T-shirt, een sweater, sneakers en een fijne jas. Wat betreft die jassen: vederlicht en smaakvol gekleurd.

(15)
Terug naar boven