MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

John Elliot / Dames Pantalons

Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
2 items

John Elliott Pantalons: Synoniem voor Luxe en Stijl

Een Wereld van Verfijning en Comfort

Stap binnen in de wereld van John Elliott, waar luxe en comfort naadloos samenkomen in elke stof, elke lijn en elke naad. Als je op zoek bent naar de perfecte pantalon die niet alleen je figuur flatteert maar ook je status als stijlicoon bevestigt, dan is John Elliott het merk waar je niet omheen kunt. Het onderscheidende karakter van deze pantalons ligt niet alleen in de naam, maar vooral in de uitzonderlijke aandacht voor detail en kwaliteit.

De Reis van John Elliott

John Elliott begon zijn reis met een eenvoudige visie: het creëren van functionele, maar toch stijlvolle kleding met een focus op premium materialen en nauwgezette vakmanschap. Sinds de lancering van het merk in 2012, heeft het een cultstatus verworven onder fashionistas en is het synoniem geworden voor de moderne casual-chique esthetiek. De pantalons voor dames van John Elliott zijn het hoogtepunt van deze visie, die elk seizoen weer wordt vertaald in verfijnde collecties.

De Signatuur van John Elliott Pantalons

Elke pantalon van John Elliott is een toonbeeld van minimalistische elegantie en is ontworpen met het oog op de dynamische levensstijl van de vrouw van vandaag. Of je nu kiest voor een high-rise, straight-leg of een relaxte fit, je zult het verschil kunnen voelen. De stoffen - zorgvuldig geselecteerd voor hun duurzaamheid en comfort - variëren van Italiaanse wol tot soepel zijde, altijd met die subtiele stretch voor ongeëvenaard comfort.

Iconische Collecties

De pantaloncollecties van John Elliott veranderen met de seizoenen, maar blijven trouw aan de kernwaarden van het merk. De 'Escobar' lijn, geïnspireerd door de relaxte sfeer van Zuid-Californië, wordt geroemd om zijn moderne snit en luxueuze afwerking. De 'Cast 2' pantalon heeft door zijn perfecte pasvorm en veelzijdigheid een bijna iconische status bereikt. Elk seizoen worden deze collecties geüpdatet om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse mode, zonder de tijdloze allure te verliezen.

Het Merklogo als Stempel van Kwaliteit

Bij John Elliott is het merklogo meer dan een symbool; het is een stempel van kwaliteit en vakmanschap. Subtiel geïntegreerd in elk ontwerp, spreekt het logo tot de kenner zonder afbreuk te doen aan de schoonheid van het kledingstuk. Het staat voor een belofte van kwaliteit waar het merk bekend om staat.

Maak Jouw Modeverklaring met John Elliott

Investeren in een John Elliott pantalon is kiezen voor een stuk dat met je mee evolueert. De tijdloze ontwerpen bieden eindeloze combinatiemogelijkheden en passen zich aan, aan elke gelegenheid. Van het bestuurskamer tot een avondje uit, een John Elliott pantalon is de stille kracht achter je garderobe. Ontdek nu de collectie en ervaar de perfectie van een John Elliott pantalon zelf.