Herschel

Herschel Supply Co., opgericht in 2009 door de broers Jamie en Lyndon Cormack, nam de naam aan van de stad waar drie generaties van hun familie opgroeiden. Herschel Supply Co. is een design-gedreven wereldwijd accessoiremerk dat kwaliteitsproducten produceert met oog voor detail. Hun doel is om een tijdloos product te creëren met veel aandacht voor detail.

Meer
Herschel
Filters:
OH NO... Everything sold out
Let's try something else
Heren Dames Kids
We hebben 0 Herschel items
En we voegen elke dag nieuwe toe! Wil je als eerste de nieuwste items, price-drops en meer zien? Schrijf je in voor de exclusieve Herschel updates. Maak een account aan en schrijf je in voor de exclusieve Herschel updates.
Ontvang updates
Als je je aanmeldt, stem je in met ons Privacybeleid. Het is mogelijk om op elk moment af te melden door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

Wanneer start de Herschel sale?

Als je items van Herschel in de sale wilt kopen kun je deze in je wishlist plaatsen. Zodra het item in de SALE gaat ontvang je een melding in je inbox. Weet je nog niet precies welk specifiek je met korting wil scoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat jij aan het begin van de winter- en zomersale een melding krijgt wanneer de SALE van Herschel start.

Waar koop je Herschel?

Bij het online platform Winkelstraat.nl shop je fashion van het merk Herschel welke wordt aangeboden bij honderden premium en luxe designer stores in Europa. Dat betekent dat je in één overzicht direct de laatste collecties kunt bekijken en zie je welke exclusieve items er op dit moment op voorraad zijn. Dit maakt ons grote aanbod uniek en heb je fenomenale items binnen handbereik.