MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Marni / Dames Schoenen

Innovatief en veelzijdig; Marni wordt over de hele wereld erkend voor zijn luxe confectiekleding- en accessoirecollecties, allemaal gemaakt in Italië. Het merk is opgericht in 1994 door Consuelo Castiglioni. De eigenzinnige elegantie van Marni is een scala aan mogelijkheden, een levensstijl met een avant-gardistische geest die een creatieve voortdurende dialoog met de kunstwereld voert.

Meer
Marni / Dames Schoenen
Filters:
  • Designer (1)
    Designer
  • Maat
    Maat
  • Kleur
    Kleur
  • Sale
    Sale
  • Seizoen
    Seizoen
🆕 Filter op schoenmaat:
46 items

Marni Schoenen: Een Stap Richting Exclusieve Elegantie

Een Wereld van Exclusieve Elegantie

Stap binnen in de verfijnde wereld van Marni, waar elke schoen een kunstwerk is en luxe de standaardzet. Marni's schoenencollectie voor dames is niet alleen een symbool van klasse en kwaliteit, maar vertegenwoordigt ook een diepere artistieke visie die zich onderscheidt in de wereld van premium kleding. Laat je meeslepen door de gedurfde patronen, innovatieve vormen en onconventionele kleuren die Marni's schoenen tot een must-have maken voor de modebewuste vrouw.

Een Rijke Traditie van Innovatie

Opgericht in 1994 door Consuelo Castiglioni, heeft Marni zich snel gevestigd als een kledingmerk dat bekend staat om zijn avant-gardistische esthetiek en eclectische benadering van design. Door de jaren heen heeft Marni een reputatie opgebouwd van vernieuwende ontwerpen die de grenzen van mode verleggen en de drager uitnodigen tot een persoonlijke stijlexpressie.

Symbool van Kwaliteit en Design

De schoenencollectie van Marni is een toonbeeld van de unieke eigenschappen die het merk definiëren: onberispelijk vakmanschap, luxe materialen en een uitgesproken creatieve flair. Elke schoen wordt met de hand vervaardigd, waarbij aandacht wordt besteed aan de kleinste details. Van de soepelste leersoorten tot de meest innovatieve textieltechnieken, Marni schoenen zijn een ware ode aan kwaliteit en duurzaamheid.

Icoon van de Mode: Marni Collecties

Met collecties die variëren van de iconische Fussbett sandalen tot de gedurfde en kleurrijke pumps, biedt Marni voor elke gelegenheid de perfecte schoen. De recente lijnen zoals de 'Marni Market' en 'Marni Winter Capsule' blijven trouw aan de artistieke en innovatieve geest van het merk, terwijl ze nieuwe trends zetten met eclectische accessoires en speelse details.

Het Signatuur van Marni: Subtiel en Iconisch

Het logo van Marni, vaak subtiel geïntegreerd, voegt een verfijnde branding toe aan elke schoen. Of het nu discreet is ingeprent in het leer, of speels verwerkt in een gesp of print, het logo is een stille getuige van de authenticiteit en het erfgoed van het merk.

Jouw Stap richting Stijlvolle Distinctie

Het kiezen van Marni schoenen is een statement van individuele stijl en verfijnde smaak. Laat jezelf verleiden door de collectie die niet alleen je outfit, maar je gehele uitstraling transformeert. Bezoek onze webshop en kies jouw paar Marni's om je garderobe naar een hoger niveau van elegantie te tillen.