VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Palm Angels Sale / Dames Schoenen

Moncler art director Francesco Ragazzi begon aanvankelijk zijn Palm Angels-project in de vorm van een veelbesproken koffietafelboek, met zwart-wit fotografie van de LA skateboardscène, geschoten door Ragazzi zelf. Het boek, uitgegeven in 2014 door Rizzoli, met een voorwoord geschreven door Pharrell Williams, resulteerde in een debuutklare collectie voor herfst/winter 2015. Zijn ontwerpen kunnen het best worden omschreven als een assortiment van luxe, op skate geïnspireerde kleding en accessoires.

Meer
Palm Angels Sale / Dames Schoenen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale (1)
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
🆕 Filter op schoenmaat:
23 items

Ontdek de Gedurfde Stap van Luxe met Palm Angels Schoenen voor Dames

Een Stap in de Wereld van Palm Angels

Stel je voor dat je voetstappen een verhaal vertellen van ongeëvenaarde luxe en streetwear chic. Dat is precies wat je ervaart met de schoenencollectie van Palm Angels voor dames. Dit merk, dat de grenzen van conventionele mode durft te verleggen, heeft een unieke positie in de kledingsector ingenomen met zijn rebelse geest en artistieke flair. Palm Angels brengt de Italiaanse finesse samen met de nonchalante vibe van de skatecultuur uit Los Angeles, en creëert zo een assortiment schoenen dat een onuitwisbare indruk achterlaat.

Een Reis door de Tijd met Palm Angels

Oorspronkelijk geïnspireerd door de skateboarders van Venice Beach, is Palm Angels opgericht door de Italiaanse fotograaf en kunstdirecteur Francesco Ragazzi. Wat begon als een fotografisch documentatieproject, groeide uit tot een toonaangevend kledingmerk met een cultstatus. Sinds de lancering van het eerste T-shirt in 2015 heeft het merk een snelle opmars gemaakt en is het nu een onmisbaar label in de garderobe van modeliefhebbers wereldwijd.

De Quintessentie van Palm Angels Schoenen

Van de iconische vlammen sneakers tot de subtiel verfijnde slides, Palm Angels' schoenencollectie voor dames zet een nieuwe standaard voor streetwear luxe. Elke schoen is een kunstwerk, zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen zoals soepel leer en duurzame rubbers. Het design is onmiskenbaar Palm Angels, met een mix van gedurfde prints, flamboyante details en een strakke esthetiek die comfort en stijl combineert.

Signature Collecties die Harten Veroveren

De Palm Angels schoenenlijn biedt een verscheidenheid aan collecties die de tand des tijds hebben doorstaan. Van de Recovery Sneakers die een sportieve uitstraling combineren met luxe, tot de nieuwste releases die altijd een stap voor zijn op de trends. Elke collectie weerspiegelt de unieke visie van het merk en de vastberadenheid om een statement te maken in de wereld van de mode.

Het Icoon van Palm Angels

Het onmiskenbare Palm Angels-logo - een set engelenvleugels - is elegant geïntegreerd in elk paar schoenen, en belichaamt de hemelse kwaliteit en de vrije geest van het merk. Dit subtiele, maar krachtige symbool is vaak te vinden op de tong van de schoen of als een opvallend detail op de hiel, en verzekert je ervan dat je niet alleen een modieus, maar ook een authentiek product in handen hebt.

Maak het Verschil met Palm Angels

Investeren in een paar Palm Angels schoenen betekent kiezen voor een levensstijl die de traditionele mode overstijgt. Het is een belofte van kwaliteit, originaliteit en een onmiskenbare stijl die jouw individuele smaak weerspiegelt. Ontdek de collectie vandaag nog en laat je voeten het woord doen met de ongecompliceerde coolheid en de luxueuze touch van Palm Angels.