VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Jacquemus / Dames Tassen

De inspiratie achter het merk is de romantische hoofdstad van Frankrijk: Parijs, dat eigenaar Simon al van jongs af aan fascineerde. "Als je het in Parijs kunt maken, kun je het overal maken". En dat deed hij ook. Hij besloot naar Parijs te verhuizen & zijn dromen na te jagen. Ondanks dat Jacquemus zijn modestudie niet afmaakte, heeft hij het toch zo ver weten te schoppen in het modeland. Het merk is vernoemd naar de meisjesnaam van zijn moeder, die in deze periode helaas is overleden.

Meer
Jacquemus / Dames Tassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
23 items

Ontdek de Tijdloze Elegance van Jacquemus Damentassen

Een Symbool van Verfijnde Luxe

Stap binnen in de wereld van Jacquemus, waar elke tas niet slechts een accessoire is, maar een verhaal van passie, design en ongeëvenaarde Franse elegantie vertelt. Als liefhebber van de fijnere dingen in het leven, weet je dat een Jacquemus tas meer is dan een mode-statement; het is een extensie van jouw persoonlijkheid en een ode aan de couture.

De Reis van Jacquemus

Jacquemus, het merk dat synoniem staat voor de jeugdige geest en de Provençaalse zon, is het geesteskind van Simon Porte Jacquemus. Gelanceerd in 2009, begon deze ontwerper met een droom en een collectie die de harten van de Parijse mode-elite veroverde. Jacquemus staat bekend om zijn avant-gardistische benadering van mode, waarbij elk stuk een verhaal vertelt en emoties oproept.

De Unieke Aantrekkingskracht van Jacquemus Tassen

Elke Jacquemus tas is een kunstwerk op zich, met strakke lijnen, zachte texturen en een minimalistische esthetiek die tegelijkertijd opvallend en subtiel is. Van de iconische 'Le Chiquito' tot de elegante 'La Riviera', Jacquemus tassen zijn gemaakt voor de moderne vrouw die waarde hecht aan vakmanschap en stijl. De combinatie van speelse vormen en praktische functionaliteit maakt deze tassen tot een must-have voor elke garderobe.

Iconische Collecties die de Tijd Trotseren

De 'Le Chiquito' collectie heeft de modewereld stormenderhand veroverd met zijn compacte formaat en kenmerkende silhouet. Maar laten we de 'Le Grand Chiquito' en de 'Le Panier' lijnen niet vergeten, die beide de essentie van Jacquemus belichamen met hun onberispelijke ontwerp en onmiskenbare Franse flair. Elk seizoen brengt nieuwe verrassingen, terwijl de kernwaarden van het merk - minimalisme, elegantie en speelsheid - altijd centraal blijven staan.

Het Jacquemus Logo: Een Teken van Uitmuntendheid

Het logo van Jacquemus is subtiel maar herkenbaar, vaak gestempeld of ingegraveerd in het luxe leer van de tassen. Deze discrete branding is een handtekening van het merk en spreekt tot de verfijning van de drager. Het logo staat symbool voor kwaliteit en een onberispelijke smaak, en verzekert je van een investering in duurzame mode.

Voeg een Jacquemus Toe aan Jouw Collectie

Met een Jacquemus tas aan je zijde navigeer je met gemak tussen de eisen van het dagelijks leven en de verwachtingen van de high-fashion wereld. Of je nu kiest voor de speelse 'Le Chiquito', de elegante 'Le Grand Chiquito' of de zomerse 'Le Panier', een Jacquemus tas is de belichaming van tijdloze mode. Laat je verleiden door de wereld van Jacquemus en vind de tas die niet alleen je outfit compleet maakt, maar ook een stukje Franse kunst aan je zijde brengt.