MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Krakatau / Dames Jassen

Het Russische merk Krakatau druppelt de Nederlandse fashionmarkt binnen. De ontwerper en oprichter Alexi, wiens achternaam onbekend is, verteld dat je in Rusland elk seizoen een jas draagt, ook in de zomer. Je hebt een jas nodig die warm, niet te zwaar is, maar de stof moet ook ademen. Krakatau is geboren. De collectie bevat jassen die je beschermen tegen lage temperaturen, zijn ontzettend functioneel en hebben de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Waarbij Krakatau eerst alleen mannenjassen in de collectie had, bevat deze nu ook damesjassen.

Meer
Krakatau / Dames Jassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
19 items

Krakatau Damesjassen – Waar Stijl en Innovatie Elkaar Ontmoeten

Een Warm Welkom in de Wereld van Krakatau

Stel je voor: de wind snijdt langs je gezicht, de lucht weerspiegelt een ijzige blauwe gloed en toch voel je een comfortabele warmte. Dit is geen droom, dit is wat Krakatau damesjassen je beloven. Dit kledingmerk, beroemd om zijn geavanceerde aanpak van outdoorkleding, biedt een collectie jassen die je niet alleen beschermen tegen de elementen maar dit ook met uitzonderlijke stijl doen. Krakatau onderscheidt zich in de luxe kledingsector door een ongeëvenaarde combinatie van technologische innovatie en modieus design.

De Reis van Krakatau

Krakatau, vernoemd naar de beroemde vulkaan, barstte in de kledingwereld met een explosie van originaliteit. Sinds de oprichting midden jaren '90, heeft het merk zich gevestigd als een toonaangevende kracht in de sector van technische kleding. Met hun roots in de ruige weersomstandigheden van Rusland, weet Krakatau als geen ander hoe cruciaal het is om mode en functionaliteit te verenigen in kledingstukken die geschikt zijn voor extreme weersomstandigheden.

De Signatuur van Krakatau Jassen

Een Krakatau jas is herkenbaar aan zijn gedurfde lijnen, subtiele details en geavanceerde materialen. De damesjassen zijn ontworpen met een focus op weerbestendigheid en comfort, zonder in te boeten op stijl. Met eigenschappen zoals waterafstotende stoffen, winddichte afwerkingen en innovatieve isolatietechnieken, biedt Krakatau een ongekende kwaliteit die zelfs de meest barre omstandigheden aankan. Het design is eveneens doordacht, met verstelbare pasvormen en functionele zakken die zowel praktisch als esthetisch zijn.

Iconische Collecties van Krakatau

Krakatau heeft door de jaren heen verschillende collecties gepresenteerd die de modewereld hebben veroverd. De 'Q-Series', met zijn kenmerkende geïntegreerde maskers en 'smart pockets', heeft de manier waarop we denken over jassen en hun functionaliteit getransformeerd. Elke nieuwe collectie bouwt voort op deze innovatieve geest en brengt nieuwe technologieën en stijlen, zoals de recente inzet op duurzame productiemethoden en materialen.

Het Logo als Symbool van Innovatie

Het logo van Krakatau, vaak subtiel geplaatst als reflecterend detail of tactisch geëmbosseerd in de stof, is meer dan een merkteken; het is een symbool van avant-garde en kwaliteit. Het herkenbare teken bevestigt dat je een stuk draagt dat zorgvuldig is ontworpen met een visie die de test van tijd zal doorstaan.

Waarom Kiezen voor een Krakatau Damesjas?

Een jas van Krakatau is geen gewone aankoop; het is een investering in duurzaamheid, comfort en stijl. Het is de belichaming van een levensstijl die het moderne met het praktische verenigt, en die de grenzen van wat mogelijk is in outdoorkleding verlegt. Klaar om je garderobe te transformeren? Ontdek de uitzonderlijke collectie Krakatau damesjassen en ervaar zelf de perfecte samensmelting van functionaliteit en design.