VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Woolrich / Dames Jassen

In 1830 werd Woolrich opgericht om bescherming te bieden tegen de strenge weersomstandigheden in Alaska. Wat toen begon met wollen dekens voor soldaten in de Amerikaanse Burgeroorlog, heeft zich nu ontpopt tot één van de meest kwalitatieve en bekende (winterkleding) merken ter wereld. Het merk staat vandaag de dag voor comfort, duurzaamheid, warmte en eenvoud. Dat Woolrich een succes is in Europa, is duidelijk. Maar wist je dat Woolrich ook bekend aan het worden is in Japan en Canada? Everybody loves Woolrich! Ben je op zoek naar een warme winterjas, check dan zeker de jassen van Woolrich.

Meer
Woolrich / Dames Jassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
130 items
1 / 3

Ontdek de Iconische Woolrich Damesjassen Collectie

Een Erfenis van Warmte en Stijl

Stel je voor: een jas die niet alleen de gure wind en kou trotseert, maar tevens een stijlstatement is dat de tand des tijds doorstaat. Dat is de belofte van Woolrich. Dit iconische merk, dat al sinds 1830 bestaat, heeft een rijke geschiedenis die doordrenkt is van vakmanschap en innovatie. Woolrich damesjassen zijn meer dan alleen bovenkleding; het zijn symbolen van een erfgoed dat luxe en functionaliteit naadloos combineert.

Een Tijdlijn van Kwaliteit en Innovatie

Van de wollen dekens die de eerste Woolrich molen produceerde voor Amerikaanse soldaten, tot de legendarische Arctic Parka ontworpen voor de arbeiders van de Alaska Pipeline, heeft Woolrich een onmiskenbare stempel gedrukt op de kledingindustrie. Met een voortdurende toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, weet Woolrich de essentie van het Amerikaans erfgoed te behouden terwijl het zich aanpast aan de moderne trends en behoeften.

Een Symbool van Luxe en Duurzaamheid

Elke Woolrich jas is een meesterwerk van design en functionaliteit. De damesjassen combineren hoogwaardige materialen zoals de fijnste wol en dons met innovatieve technologieën voor superieure warmte en comfort. Met oog voor detail, van de verfijnde stiksels tot de afgemeten pasvorm, biedt Woolrich jassen die niet alleen de elementen weerstaan, maar ook je persoonlijke stijl versterken.

Iconische Collecties die de Tijd Trotseren

De Woolrich collectie van damesjassen omvat enkele van de meest gewilde stukken in de mode. De Arctic Parka, een tijdloze favoriet, blijft een sterkhouder van de collectie met zijn ongeëvenaarde warmte en elegante uitstraling. Nieuwere lijnen zoals de Luxury Boulder en de Military Eskimo verenigen traditionele elementen met hedendaagse snitten en silhouetten, wat zorgt voor een diversiteit die elke stijlvolle vrouw aanspreekt.

Het Woolrich Logo - Een Stempel van Authenticiteit

Het herkenbare Woolrich logo is subtiel maar opvallend aanwezig op elke jas, vaak te vinden op een discreet genaaide patch of als een verfijnd detail op knopen en ritsen. Dit teken van authenticiteit is een belofte van kwaliteit en originaliteit, en een herinnering aan de rijke historie van het merk.

Waarom Kiezen voor een Woolrich Jasje?

Investeren in een Woolrich damesjas betekent kiezen voor een erfstuk dat generaties lang kan worden gedragen. Het is niet alleen een aankoop, maar een verhaal dat je omarmt en doorgeeft. Met een Woolrich jas kies je voor ongeëvenaarde kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Bezoek onze collectie en vind de jas die niet alleen je lichaam, maar ook je ziel verwarmt.