WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF -
WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF -

Moncler / Dames Jassen

Moncler werd in 1952 opgericht in de plaats Grenoble, in Frankrijk. De naam van het merk is afkomstig van de samenvoeging van de afkortingen van de naam van de berg vlakbij Grenoble, Monestier-de-Clermont. Het waren de ondernemers Rene Ramillon die een gat in de markt ontdekte, maar toen nog werkzaam waren voor een zeer bekende fabrikant van berg gerelateerde artikelen als tenten en slaapzakken. Er waren in die tijd maar weinig jassen die de fabrieksarbeiders toen voldoende warmte konden bieden tijdens koude dagen. En zo ontstond de eerste collectie van Moncler, vol met super warme winterjassen, bestemd tegen het allerkoudste klimaat. Toen het Franse skiteam in aanraking kwam met de jassen van Moncler, ontstond de huidige donsjas. Want zij wilden een lichtere jas van beweeglijk materiaal, die voldoende warmte gaf in koude gebieden. Ook moest de jas hun spieren warm houden tot aan de race. En die vonden zij! Later werden die modellen aangepast met leren stukken gemonteerd op de schouders. Handig, want zo kon de jas niet beschadigen. Momenteel shop je heel veel verschillende modellen van Moncler, als bijvoorbeeld het Gardon Jacket, Biker Jacket, Jonathan Jacket en Albert Jacket voor dames en heren. Nú ook een groot deel in de sale…

Meer
Moncler / Dames Jassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
4 items

Moncler Damesjassen: Synoniem voor Luxe en Stijl

Een Iconisch Begin

Zodra je een Moncler jas aantrekt, omhul je jezelf niet alleen met luxe, maar ook met een geschiedenis van innovatie en stijl die teruggaat tot 1952. Het begon allemaal in de bergen van Frankrijk, waar Moncler zijn naam vestigde als de uitrusting van keuze voor professionele bergbeklimmers. Vandaag de dag onderscheidt Moncler zich in de modewereld met jassen die perfect het midden houden tussen functionaliteit en haute couture.

Het Erfgoed van Moncler

In de loop der jaren heeft Moncler zich ontwikkeld van een merk dat gespecialiseerd is in bergsportkleding tot een toonaangevend label in de luxe kledingsector. Het is deze rijke historie die de grondslag vormt voor elke collectie, waarbij Moncler's erfgoed doorschemert in de onberispelijke aandacht voor detail en de compromisloze kwaliteitsstandaarden.

Kenmerkende Kwaliteit en Design

Moncler damesjassen staan bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en innovatieve materialen. Denk aan de ultralichte donsvoering die onmiskenbare warmte biedt zonder toe te geven aan stijl. Elk ontwerp is een balans tussen esthetiek en functionaliteit, met strakke lijnen en een silhouet dat zowel de modebewuste urban explorer als de avontuurlijke natuurliefhebber aanspreekt.

Tijdloze Collecties

Van de klassieke 'Grenoble' lijn, geïnspireerd door de roots in bergsport, tot de 'Genius' collectie die de grenzen van innovatie opzoekt met samenwerkingen met wereldberoemde ontwerpers – Moncler blijft zichzelf herdefiniëren. De 'Longue Saison' jas is een ander vlaggenschip, beroemd om zijn veelzijdigheid en elegantie door alle seizoenen heen.

Het Iconische Moncler-Logo

Een Moncler jas is direct herkenbaar aan het iconische logo. Subtiel geplaatst op de mouw of borst, dient het embleem als teken van kwaliteit en luxe. Het is een discrete, maar onmiskenbare markering van je verfijnde smaak en waardering voor hoogwaardig vakmanschap.

Jouw Uitnodiging tot Exclusiviteit

Investeren in een Moncler jas is meer dan een aankoop, het is een statement. Het is een belofte aan jezelf van comfort, duurzaamheid en ongekende stijl die generaties lang meegaat. Bezoek onze selectie van Moncler damesjassen en laat je verleiden door de combinatie van traditie en trendy ontwerpen die jouw garderobe zullen verrijken.