VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Mason Garments / Dames Schoenen

Mason Garments is een high-end schoenenlabel opgericht in 2012 door ontwerper Rendi Aditia. De naam "Mason" is een verwijzing naar de 'masonic ideology', wat betekent dat je in een kring staat met productieve individuen, die misschien niet op hetzelfde gebied actief zijn, maar allemaal streven naar succes. Het huidige Mason Garments-team bestaat uit leden die verschillende achtergronden hebben, maar dezelfde visie delen en samen een creatief collectief vormen.

Meer
Mason Garments / Dames Schoenen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
🆕 Filter op schoenmaat:
64 items
1 / 2

Mason Garments Damescollectie: Schoonheid en Stijl aan je Voeten

Een Stap Vooruit in Luxe

Stel je voor: schoenen die niet alleen je outfit complementeren, maar ook een verhaal vertellen van traditie, passie en exclusiviteit. Dat is wat Mason Garments biedt in hun oogstrelende collectie dames schoenen. Elk paar is een belichaming van de filosofie dat ware luxe in de details schuilt. Heb je ooit schoenen gedragen die zo onmiskenbaar jouw gevoel voor stijl uitdrukken? Zo niet, dan nodigen we je uit om kennis te maken met Mason Garments.

Een Rijke Historie van Ambacht

Mason Garments, een merk dat in 2012 het levenslicht zag, is relatief jong maar heeft zich snel onderscheiden door zijn toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. Het merk is opgericht door designer Rendi Aditia, die zijn visie van toegankelijke luxe vertaalde in schoenen die met de hand worden vervaardigd in Italië, een land dat synoniem staat voor uitzonderlijk ambacht. Deze erfgoed van kwaliteit en aandacht voor detail voel je in elke stap die je zet.

Kenmerkende Klasse en Comfort

Wat maakt een Mason Garments schoen zo uniek? Het is de combinatie van tijdloze ontwerpen, het gebruik van hoogwaardige materialen zoals soepel kalfsleer, en een ongekend comfort. Van de stijlvolle sneakers tot de elegante hakken, elk model is ontworpen met een oog voor esthetiek en een belofte van duurzaamheid. De schoenen bieden een perfecte pasvorm die jouw voeten omhelzen alsof ze op maat gemaakt zijn.

Iconische Collecties

Mason Garments heeft verschillende collecties die in de loop der jaren de harten van vele fashionista's hebben veroverd. De 'Tia' lijn, met zijn kenmerkende gouden veteroogjes en subtiel logo, is een blijvend symbool van de moderne vrouw die stijl en sportiviteit naadloos combineert. De 'Toro' collectie daarentegen, biedt een gedurfde twist aan de klassieke sneaker met zijn dikke zool en opvallende kleuren. Iedere collectie weerspiegelt een ander facet van de Mason Garments identiteit.

Het Symbool van Luxe

Het logo van Mason Garments is meer dan een merkteken; het is een badge van prestige. Discreet geplaatst op de tong, de hielkap of de zijkant van de schoen, vertegenwoordigt het logo een subtiele maar onmiskenbare uiting van klasse. Het is de finishing touch die zegt: 'Ik kies voor kwaliteit en stijl' zonder een woord te spreken.

Voel de Exclusiviteit

Mason Garments is niet zomaar een schoenenmerk; het is een statement. Het is de keuze voor de vrouw die weet wat ze wil en die streeft naar perfectie in elke laag van haar leven. Ben je klaar om je garderobe te verrijken met schoenen die je niet alleen draagt, maar die je belichaamt? Verken de Mason Garments dames schoenencollectie en voel hoe luxe echt aanvoelt.