MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Mercer Amsterdam / Dames Schoenen

De naam Mercer komt van oorsprong van de Mercer Street in Soho, New Amsterdam oftewel New York City. Mercer’s inspiratie komt voort uit beide steden. Het concept van Mercer is om een crossover sneaker te creëren voor alle sneaker liefhebbers en fashion freaks die op zoek zijn naar een luxe sneaker voor een betaalbare prijs. De missie is om de beste kwaliteit in de sneakermarkt te brengen voor een redelijke prijs. Natuurlijk met daarbij de beste pasvorm, de beste materialen en originele ontwerpen.

Meer
Mercer Amsterdam / Dames Schoenen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
🆕 Filter op schoenmaat:
22 items

Ontdek de Elegante Schoenencollectie voor Dames van Mercer Amsterdam

Een Stap Vooruit in Luxe

Stel je voor dat elke stap die je zet, gedrenkt is in luxe en exclusiviteit. Dat is precies wat Mercer Amsterdam jou biedt met haar verfijnde collectie damesschoenen. Mercer Amsterdam is geen doorsnee merk; het is een symbool van innovatie en luxe in de schoenenwereld. Door te kiezen voor een paar schoenen van dit merk, kies je voor een distinctieve stijl die jouw persoonlijkheid op een unieke manier tot uitdrukking brengt.

Een Rijke Geschiedenis van Innovatie

Mercer Amsterdam is opgericht door de Nederlandse designer Pim Dresen, die zijn passie voor sneakers en luxe schoenen combineerde om iets unieks te creëren. De naam 'Mercer' is afgeleid van Mercer Street in New York, waar Dresen zijn eerste paar luxe sneakers kocht en geïnspireerd raakte om zijn eigen lijn op te zetten. Sindsdien is het merk synoniem voor kwaliteit en cutting-edge design, met een sterke nadruk op handgemaakte details en exclusieve materialen.

Schoenen met Karakter

Elk paar schoenen van Mercer Amsterdam is een toonbeeld van vakmanschap. Of je nu valt voor de strakke lijnen van onze signature sneakers, de elegante allure van onze hoge hakken of de comfortabele chic van onze instappers, elke schoen vertelt een verhaal van kwaliteit en aandacht voor detail. De gebruikte materialen, zoals Italiaans leer en innovatieve weefsels, zijn zorgvuldig geselecteerd en samengebracht in ontwerpen die zowel tijdloos als trendsettend zijn.

Iconische Collecties

Mercer Amsterdam staat bekend om haar baanbrekende en iconische collecties, zoals de W3RD, de Waverly en de Park Avenue. Elke collectie brengt een frisse wind in de wereld van luxe schoenen, met ontwerpen die zowel de rijke traditie van het schoenmaken als de moderne esthetiek omarmen. De W3RD, bijvoorbeeld, is een eerbetoon aan de retro running stijl, terwijl de Park Avenue een verfijnde interpretatie is van de klassieke stiletto pump.

Het Logo als Statement

Het subtiele, maar onmiskenbare Mercer-logo is een stempel van authenticiteit en luxe. Het wordt vaak ingetogen gepresenteerd, maar is altijd te vinden op elke schoen, of dat nu als een klein embleem op de hiel, een elegante gravure op de zool of met trots op de tong van een sneaker. Het logo staat voor een belofte aan de drager: een belofte van kwaliteit, stijl en exclusiviteit.

Maak Jouw Statement met Mercer Amsterdam

Het dragen van Mercer Amsterdam damesschoenen is meer dan alleen een fashion statement; het is een keuze voor een leven in luxe en comfort. Laat je voeten spreken van je verfijnde smaak en je gevoel voor exclusiviteit. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog jouw perfecte paar Mercer Amsterdam schoenen, en zet een stap in de wereld waar elke beweging telt. Bezoek onze webshop en laat je inspireren door de nieuwste collecties.