VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Philipp Plein / Dames Sneakers

Nog helemaal niet zo lang geleden, in 2004, ontwierp Philipp Plein alleen nog maar interieurartikelen. Zijn meubels kregen veel aandacht en waren razend populair. Van de overgebleven materialen, zoals exotische leersoorten, maakte hij tassen en accessoires. Deze werden dan verkocht op de Duitse vakbeurs, naast zijn meubilair. Iets wat opviel, want niet veel merken deden dat natuurlijk. Al snel werden ook zijn accessoires razend populair en besloot Philipp Plein een modemerk te lanceren. Momenteel rocken alle sterren van Nicky Minaj tot Noel Capri en Alec Monopoly de items van dit luxe streetwear label.

Meer
Philipp Plein / Dames Sneakers
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
🆕 Filter op schoenmaat:
5 items

Philipp Plein Dames Sneakers: Een Statement in Stijl

Een Wereld van Luxe aan je Voeten

Stap de wereld van Philipp Plein binnen en ervaar hoe luxe zich moeiteloos vermengt met street style. Als liefhebber van premium kleding weet je dat sneakers niet zomaar schoenen zijn, ze zijn het canvas waarop Philipp Plein zijn creatieve visie tot leven wekt. Deze sneakers zijn niet alleen een accessoire, maar een essentieel onderdeel van je garderobe dat je persoonlijkheid en status uitstraalt.

Een Legacy van Durf en Design

Philipp Plein is een merk dat geboren is uit de wens om anders te zijn, om op te vallen. Sinds de oprichting in 1998, heeft Philipp Plein de modewereld keer op keer verrast met ontwerpen die provoceren, uitdagen en bovenal inspireren. Met een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit en een scherp oog voor detail, heeft Plein een imperium gebouwd dat synoniem staat voor exclusiviteit en luxe.

Meer dan Schoenen: Kunstwerken

Elke Philipp Plein dames sneaker is een meesterwerk, gemaakt met een nauwgezette aandacht voor detail. Van het gebruik van hoogwaardige materialen zoals soepel leer en innovatieve stoffen tot de handgezette versieringen en gedurfde prints, elke schoen vertegenwoordigt de avant-gardistische esthetiek van het merk. Met kenmerkende elementen zoals metallic accenten, studs en het iconische skull-logo, onderscheiden deze sneakers zich van de massa.

Iconische Collecties

Philipp Plein's sneakers collectie voor dames heeft de mode-industrie verrijkt met enkele van de meest herkenbare lijnen. De nieuwste seizoenscollectie blijft trouw aan het merk zijn rock-'n-roll-erfgoed, terwijl het de grenzen van traditionele sneakerdesign blijft verleggen. Of je nu kiest voor de 'Statement' lijn met zijn opvallende graphics en studs, of de 'Crystal' lijn waarbij Swarovski-kristallen de hoofdrol spelen, elke lijn belichaamt de unieke Plein-filosofie.

Een Symbool van Luxe

Het onmiskenbare Philipp Plein logo is meer dan een merkteken; het is een statussymbool. Op elk paar sneakers wordt het logo zorgvuldig geïntegreerd, of het nu subtiel geëtst is op de zool of pronkt op de tong van de schoen. Het logo is je verzekering van authenticiteit en vakmanschap, een belofte dat je het beste van het beste draagt.

Maak het Statement van Vandaag

Philipp Plein dames sneakers zijn niet zomaar een aanvulling op je garderobe; ze zijn een keuze voor ongeëvenaarde stijl en zelfexpressie. Wanneer je kiest voor Philipp Plein, kies je voor schoenen die je look transformeren en je zelfvertrouwen een boost geven. Bezoek onze collectie en ontdek de sneaker die jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau tilt. Durf op te vallen, durf Philipp Plein.