VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -
VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF - VACATION €€€ DEALS - UP TO 50% OFF -

Givenchy / Dames Sneakers

De moeder van Hubert de Givenchy was verslaafd aan modemagazines. Hierdoor werd Hubert geïnspireerd. Op 17 jarige leeftijd vertrok hij naar Parijs om te gaan werken voor bekende couturiers. In 1952 opende hij zijn eerste modehuis. Givenchy legde in deze jaren grondslagen voor de stijl die nu bekend staat als casual chic. Givenchy’s stijl is luxueus, met veel aandacht voor de lijnen. Hij gebruikt zelden prints maar vooral grote effen vlakken in kleuren zoals rood, blauw en zwart. Givenchy is een erkend haute couture-merk en is dat tot op de dag van vandaag nog erg uniek.

Meer
Givenchy / Dames Sneakers
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
🆕 Filter op schoenmaat:
8 items

Givenchy Sneakers voor Dames: Een Symbool van Luxe en Comfort

Een Wereld van Elegante Sportiviteit

Zodra je voet glijdt in de zachte binnenkant van een Givenchy sneaker, weet je dat je niet zomaar een schoen draagt. Je ademt de levensstijl van luxe, kwaliteit en avant-garde design. Givenchy, een naam die synoniem staat voor Franse elegantie, heeft de wereld van dames sneakers getransformeerd met een mix van couture-esthetiek en sportieve functionaliteit. Geen wonder dat fashionista's over de hele wereld zwichten voor deze stijliconen. Maar wat maakt Givenchy sneakers nu echt onderscheidend in de kledingsector?

Een Erfgoed van Innovatie en Prestige

Het verhaal van Givenchy begon in 1952 toen Hubert de Givenchy zijn modehuis oprichtte, met de visie om wereldwijde mode te verrijken met zijn unieke interpretaties van elegantie en schoonheid. Givenchy heeft zich altijd onderscheiden door zijn vermogen om klassieke verfijning te combineren met een gedurfde, moderne benadering. Dit erfgoed zet zich voort in hun sneakerlijn, die de verfijnde Parijse chic en innovatieve ontwerpen belichaamt.

Distinctieve Kenmerken van Givenchy Sneakers

Givenchy's dames sneakers zijn meer dan alleen schoeisel; het zijn kunstwerken. Ze worden gekenmerkt door de hoogwaardige materialen zoals soepel kalfsleer, technische stoffen en ademende mesh. De zorgvuldig geconstrueerde silhouetten variëren van de klassiek-minimalistische Urban Street lijn tot de gedurfde, oversized Jaw sneaker. Aandacht voor detail is onmiskenbaar, met de handgemaakte afwerkingen en subtiele, maar herkenbare merkdetails zoals de iconische knots of terugkerende motieven die de rijke historie van het modehuis eren.

Iconische Collecties die Harten Veroveren

Welke Givenchy sneakercollectie spreekt jou aan? Misschien ben je gecharmeerd van de Urban Street collectie, die de essentie van streetwear chic weet te vangen met zijn strakke lijnen en signature knoopdetails. Of misschien ben je meer van de avant-garde, zoals de spectaculaire Jaw collectie die de grenzen van traditionele sneakerontwerpen tart met zijn haaienbek-achtige zolen en gedurfde kleurencombinaties. Deze collecties, zowel de nieuwe als de klassiekers, blijven trouw aan de luxueuze roots van het merk terwijl ze een eigentijdse twist geven aan jouw schoenengarderobe.

Het Logo als Stempel van Luxe

Het subtiele, maar onmiskenbare Givenchy logo, vaak in goud of zilver, is trots aanwezig op elke sneaker en dient als een stempel van luxe. In sommige ontwerpen is het logo discreet geïntegreerd in het patroon of als een opvallend detail op de tong of achterkant van de schoen. Het logo is niet alleen een merkteken; het is een belofte van kwaliteit en een symbool van een stijlvolle levenswijze.

Waarom Kiezen voor Givenchy Sneakers?

Als je op zoek bent naar een sneaker die zowel je modegevoel als je behoefte aan comfort aanspreekt, dan zijn Givenchy sneakers voor dames de perfecte keuze. Laat je meeslepen door de wereld van Givenchy en maak een statement met elke stap die je zet. Shop nu de nieuwste collecties en laat je inspireren door de tijdloze elegantie die Givenchy sneakers te bieden hebben. Ervaar zelf waarom deze schoenen meer zijn dan gewoon een trend – ze zijn een blijvend symbool van luxe en stijl.