Gratis snelle bezorging  |    Reviews 4.6/5
90 items

Mason Garments - Dames Sneakers

Mason Garments biedt unieke sneakers voor mannen en vrouwen. Alle Mason Garments sneakers worden ontworpen in Amsterdam en handgemaakt in Italië. De Herfst/Winter 2020 collectie getiteld “Vision of Tomorrow” ademt de sfeer van morgen en benadrukt langetermijnvisie als indicator voor continuïteit.

Pagina 1 van 2

Geschiedenis

Mason Garments is een high-end schoenlabel dat in 2012 is opgericht door Rendi Aditia. Opgegroeid in de jaren 90. Hij heeft zijn inspiratie gehaald uit de dure kledingstukken die zijn moeder en oudere broer droegen. Door het dragen van luxe artikelen als jong kind, droomde Rendi ervan een schoenenmerk te ontwerpen dat zijn eigen stijl en persoonlijke interesse weerspiegelde. Na het omtoveren van zijn ideeën tot ontwerpen en het vinden van juiste partners voor zijn merk richtte Rendi het schoenenmerk Mason Garments op.

Het huidige Mason Garments team bestaat uit leden met verschillende achtergronden maar met dezelfde visie. Hun doel is om samen een creatieve collectie te vormen. De sneakers van het Amsterdamse merk Mason Garments worden volledig geproduceerd in één van de beste schoenfabrieken van Italië. Zoals de designer het zelf zegt: “Italië straalt van oudsher luxe en vakmanschap uit. Onze missie is om dat gevoel over te dragen naar onze schoenen”. Met een ontwerpstudio in Amsterdam en een fabrikant in Italië, zijn ze vastberaden om de best mogelijke schoenen te leveren

Mason Garments Schoenen

De schoenen van Mason Garments zijn gemaakt van alleen de beste Italiaanse materialen. Het leer dat gebruikt word voor de schoenen is volnerf kalfsleder dat met de hand is geplukt uit de beste leerlooierijen die Italië te bieden heeft. Schoenen van Mason Garments zijn comfortabel, van hoge kwaliteit en elegant.

Mason Garments sneakers zijn musthaves. Ontstaan vanuit de drang luxe schoenen voor een betaalbare prijs te ontwerpen, heeft Rendi met succes een fashionable schoenenmerk opgericht. Mason Garments staan alleen in de mooiste, meest luxe winkels van Nederland en worden gedragen door sterren als Chris Brown, Karim Benzema, Jandino Asporaat en tijdens de Amsterdam fashion week.

Een typische Mason Garments schoen is sportief, stevig en heeft een rubberen zool. Qua uiterlijk zijn ze heerlijk minimalistisch, maar de luxe en het comfort zijn maximaal. Mason Garments heeft zowel dames- als herenmodellen van de meest luxueuze sneakers. De Mason Garments collecties zijn ieder seizoen mega trendy. Zo bestaat iedere collectie uit veel verschillende schoenen, zoals sneakers, runners, bulky sneakers, sneakers met dikke zolen en sneakers met óf zonder veters. En voor iedere schoen geldt: van het materiaal tot de kleur en de stiksels; alles draagt bij aan de luxe, minimalistische en kwalitatief hoogstaande uitstraling.

Mason Garments Stylen

Hoe style je Mason Garments het beste? Nou, zoals Rendi zelf zegt, met een zeer minimalistische outfit, zo stralen je Mason Garments sneakers het meest. Combineer de zwart met rode Mason Garments bijvoorbeeld met een blauwe skinny jeans en wit T-shirt en wedden maar dat jouw Mason Garments sneakers op zullen vallen!

Mason Garments NIEUWE COLLECTIE

Jij wil het natuurlijk als eerste weten zodra er nieuwe Mason Garments onze store in komen! Nou dit is dan de gouden tip: geef in de Winkelstraat.nl App aan wat jouw favoriete merken zijn (in ieder geval Mason Garments natuurlijk ;-)) en krijg direct een melding zodra er nieuwe items van dit merk online staan. Zo mis je niks! Hoe handig is dat? Download nu snel de Winkelstraat.nl App in de App Store.

Mason Garments SALE

Af en toe je favoriete Mason Garments schoenen in de sale scoren? Dat kan! Omdat je op Winkelstraat.nl de voorraad van honderden boutiques verspreid door de hele BeNeLux te zien krijgt, is er een grote kans dat je hier af en toe een echte Mason Garments topper in de sale tegen komt! En wil jij nu de eerste zijn die het weet wanneer een item de sale in gaat? Zet al je favoriete items op je wishlist en je ontvangt direct een mailtje zodra deze items de sale in gaan!