MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Veja / Dames Sneakers

Since 2005, VEJA has been making sneakers differently infusing each stage of production with a positive impact. Environmentally friendly sneakers, made with raw materials sourced from organic farming and ecological agriculture, without chemicals or polluting processes.

Meer
Veja / Dames Sneakers
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
🆕 Filter op schoenmaat:
86 items
1 / 2

Ontdek de Duurzame Elegantie van Veja Sneakers voor Dames

Een Stap Vooruit in Stijl en Duurzaamheid

Als je denkt aan sneakers die zowel trendy als milieubewust zijn, dan denk je aan Veja. Het Franse kledingmerk heeft de wereld van luxe schoeisel opgeschud met een ongeëvenaarde toewijding aan duurzaamheid, zonder in te leveren op stijl. Veja's dames sneakers zijn niet alleen een fashion statement, ze zijn een keuze voor een betere wereld. Maar hoe onderscheidt dit merk zich precies in de overvolle markt van luxe sneakers?

Een Groene Voetafdruk in de Modewereld

Het verhaal van Veja begon in 2004, toen twee vrienden uit Frankrijk, Sébastien Kopp en François-Ghislain Morillion, besloten om een schoenenmerk te creëren dat zowel stijlvol als ethisch verantwoord was. Ze reisden naar Brazilië en zagen de mogelijkheden om milieuvriendelijke sneakers te produceren met respect voor de arbeiders. Veja werd geboren uit de visie om de supply chain te transformeren en de impact op de planeet te minimaliseren. Hun benadering van fair trade en duurzame materialen heeft het merk onderscheidend gemaakt in de mode-industrie.

De Signatuur van Veja: Waar Kwaliteit en Ethiek Samenkomen

Elke Veja sneaker vertelt een verhaal van zorgvuldige vakmanschap en bewuste materiaalkeuze. Van biologisch katoen tot wild rubber uit het Amazonegebied, Veja's innovatieve gebruik van natuurlijke en gerecycleerde materialen zet de standaard voor duurzame schoenen. De dames sneakers zijn niet alleen stijlvol, maar dankzij de directe handel ook van uitzonderlijke kwaliteit. Het comfortabele, minimalistische design is perfect voor de modebewuste vrouw die ook waarde hecht aan de herkomst en impact van haar kleding.

Iconische Collecties: De Veja V-10 en Meer

Veja's dames sneakers hebben verschillende collecties die inmiddels iconisch zijn. De V-10 lijn, gelanceerd ter ere van het tienjarig jubileum van het merk, is een must-have dankzij het tijdloze design en de herkenbare 'V' van Veja aan de zijkant. Maar ook andere lijnen zoals de Campo, Esplar en SDU spreken tot de verbeelding met hun unieke combinaties van kleuren en texturen, die allemaal het kenmerkende Veja-logo dragen.

Het Veja-logo: Een Symbool van Verandering

Het Veja-logo, de 'V', is meer dan een herkenbaar merkteken; het is het symbool van de merkfilosofie. Subtiel geïntegreerd in elk paar sneakers, is het een stille getuigenis van de toewijding aan milieu en ethische verantwoordelijkheid. Het logo staat voor kwaliteit en een nieuwe manier van denken in de mode-industrie, waarmee je niet alleen een stijlstatement maakt, maar ook een statement voor verandering.

Voeg Duurzame Elegantie toe aan je Garderobe

Je bent nu bekend met de revolutionaire wereld van Veja. Deze sneakers zijn meer dan alleen schoeisel; ze zijn een stap in de richting van een duurzamer leven zonder in te boeten aan stijl. Dus, ben je klaar om je garderobe te verrijken met Veja's dames sneakers? Ontdek de collectie en word onderdeel van een beweging die stijl combineert met een bewuste levensstijl. Jouw nieuwe Veja sneakers wachten op je, klaar om het verhaal van positieve verandering verder te dragen met elke stap die je zet.