MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Mercer Amsterdam / Dames Sneakers

De naam Mercer komt van oorsprong van de Mercer Street in Soho, New Amsterdam oftewel New York City. Mercer’s inspiratie komt voort uit beide steden. Het concept van Mercer is om een crossover sneaker te creëren voor alle sneaker liefhebbers en fashion freaks die op zoek zijn naar een luxe sneaker voor een betaalbare prijs. De missie is om de beste kwaliteit in de sneakermarkt te brengen voor een redelijke prijs. Natuurlijk met daarbij de beste pasvorm, de beste materialen en originele ontwerpen.

Meer
Mercer Amsterdam / Dames Sneakers
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
🆕 Filter op schoenmaat:
22 items

Ontdek de Elegante Wereld van Mercer Amsterdam Sneakers voor Dames

Betreed de Stijlvolle Sferen van Mercer Amsterdam Sneakers

Ben je klaar om je voetstappen te zetten in de wereld van ongeëvenaarde elegantie en comfort? Mercer Amsterdam, het merk dat bekend staat om zijn luxueuze aanpak van de alledaagse sneaker, nodigt je uit om hun prachtige collectie dames sneakers te ontdekken. Dit merk onderscheidt zich door een perfecte balans tussen innovatief design en ambachtelijke kwaliteit, en geeft je de unieke kans om zowel je outfit als je houding te transformeren.

Een Reis door de Tijd met Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam zag het levenslicht in het hart van de Nederlandse hoofdstad, geïnspireerd door de kosmopolitische energie en de rijke modegeschiedenis van de stad. Opgericht door Pim Dresen, een sneakerliefhebber met een visie, heeft het merk een snelle opmars gemaakt in de wereld van luxe schoeisel. Elk paar schoenen vertelt een verhaal van erfgoed en vernieuwing, waarbij de naam Mercer Amsterdam een synoniem is geworden voor exclusiviteit en vogue.

Het Unieke Karakter van Mercer Amsterdam Sneakers

Wat maakt een Mercer Amsterdam sneaker zo uniek? Het zit 'm in de details: van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de subtiele nuances in design. De sneakers zijn gemaakt voor de moderne vrouw die waarde hecht aan esthetiek en duurzaamheid. Met een oog voor trends maar met respect voor tijdloosheid, bieden Mercer Amsterdam sneakers een divers scala aan stijlen, van de klassieke low-top tot de gedurfde high-top modellen, allemaal verrijkt met luxueuze texturen en verfijnde kleurenpaletten.

Iconische Collecties: Een Legacy van Innovatie

De W3RD, de meest herkenbare lijn, heeft de harten van sneakerfanaten veroverd met zijn onderscheidende look en innovatieve gebruik van materialen zoals visleer en gerecycled plastic. De nieuwere releases, zoals de Lowtop 1.0 en de Mercer Runners, blijven de grenzen verleggen met hun avant-gardistische designs en eco-vriendelijke benadering. Elke collectie van Mercer Amsterdam is een ode aan de individuele stijl en een belofte van kwaliteit.

Het Embleem van Luxe: Mercer's Signatuur Logo

Het kenmerkende logo van Mercer Amsterdam is subtiel maar krachtig geïntegreerd in elk ontwerp, waardoor het een statussymbool is geworden op de straten van de modehoofdsteden. Dit iconische beeldmerk is een stempel van authenticiteit en vormt een delicate, stijlvolle finishing touch op elk paar sneakers.

Waarom Kiezen voor Mercer Amsterdam Sneakers?

Een paar Mercer Amsterdam sneakers is niet zomaar een aankoop, het is een investering in je garderobe en je persoonlijke expressie. Deze sneakers bieden een superieur comfort voor de actieve dagen, terwijl ze je look naar een hoger niveau tillen met hun opvallende esthetiek. Wanneer je kiest voor Mercer, kies je voor een merk dat leiderschap toont in zowel mode als duurzaamheid. Dus, waar wacht je nog op? Laat je voeten het woord doen en stap in de exclusieve wereld van Mercer Amsterdam sneakers voor dames.