WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF -
WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF - WINTER SALE - UP TO 70% OFF -

Dr. Martens / Dames Sneakers

Dr. Martens is opgericht 1947 en staat bekend om duurzaamheid en comfort. Dr. Martens was oorspronkelijk een bescheiden werkkledinglaars die in een bepaald stadium zelfs als tuinschoen werd verkocht. Dus, hoe is deze utilitaire boot veranderd in een van de meest cultureel relevante merken van de moderne tijd? De aantrekkingskracht van Dr. Martens op mensen die hun eigen individuele stijl hebben maar een verenigde geest delen - authentieke karakters die ergens voor staan. Mensen die een trots gevoel van zelfexpressie bezitten. Mensen die anders zijn. Inmiddels zijn Dr. Martens een echte musthaves geworden en worden de boots regelmatig gespot op festivals en in het straatbeeld.

Meer
Dr. Martens / Dames Sneakers
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
🆕 Filter op schoenmaat:
13 items

Ontdek de Iconische Dr. Martens Sneakers voor Dames

Een Stap Vooruit in Stijl

Als het op schoenen aankomt, is er niets dat de dagelijkse stijl meer definieert dan een paar sneakers. En niet zomaar sneakers, maar Dr. Martens sneakers. Deze iconische schoenen zijn een symbool van zelfexpressie en comfort geworden, perfect voor de vrouw die zowel haar persoonlijkheid als haar voeten waardeert. Dr. Martens onderscheidt zich met schoenen die meer zijn dan een mode-item; het is een statement van duurzaamheid en ongeëvenaard design.

Een Rijke Geschiedenis van Rebellie en Stijl

Dr. Martens heeft een legendarisch erfgoed dat teruggaat tot 1947, toen Dr. Klaus Märtens zijn eerste schoen ontwierp. Sindsdien heeft het merk een onmiskenbare impact gehad op diverse subculturen en modescènes. Bekend om hun duurzame, stevige en toch comfortabele laarzen, heeft Dr. Martens zijn assortiment uitgebreid met sneakers die dezelfde robuuste charme en kwaliteit behouden, maar met een lichtere, meer flexibele pasvorm voor dagelijks gebruik.

Het Unieke Karakter van Dr. Martens Sneakers

Dr. Martens sneakers voor dames zijn niet zomaar een paar schoenen. Ze zijn gemaakt met het oog op kwaliteit en duurzaamheid, met bovenwerk van hoogwaardig leer of veganistische alternatieven en de iconische luchtkussenzolen die zorgen voor comfort en grip. De designs variëren van klassieke zwart-witte tonen tot opvallende kleuren en patronen, allemaal met de rebelse geest die het merk belichaamt. Het gevoel van individualiteit wordt nog versterkt door unieke details zoals contrasterende stiksels, oversized oogjes en de beroemde gele stikselranden.

Collecties die Voetafdrukken Achterlaten

De Dr. Martens sneakerslijn bevat verschillende collecties die de tand des tijds hebben doorstaan. Van de 'Jadon' met zijn platformzolen die een edgy lift geven, tot de 'Adrian' die een knipoog geeft naar de klassieke loafer. Elk paar is ontworpen met de gedachte dat comfort en stijl hand in hand gaan, waardoor je een schoen krijgt die je overal en altijd kunt dragen.

Het Logo dat Loopt

Elk paar Dr. Martens sneakers draagt trots het kenmerkende gele 'AirWair' hiellusje, een symbool van authenticiteit en vakmanschap. Dit subtiele maar herkenbare detail zorgt ervoor dat liefhebbers van het merk hun favoriete schoenen uit duizenden herkennen en benadrukt de cultuur van kwaliteit en stijl die Dr. Martens uitstraalt.

Stap in de Wereld van Dr. Martens Sneakers

Je staat op het punt om een keuze te maken die zowel je voeten als je stijl ten goede zal komen. Met een paar Dr. Martens sneakers investeer je in schoenen die ontworpen zijn om lang mee te gaan, terwijl ze je de vrijheid geven om jezelf te uiten. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de collectie, vind jouw perfecte match en maak een statement met elke stap die je zet. Jouw wereld, jouw regels, jouw Dr. Martens.