Gratis verzending en retour
MENU

Fila Sale

(33) items

Fila is van oorsprong een Italiaanse sportkledingfabrikant, opgericht in 1911 en focust zich op de hedendaagse streetwear. Fila produceert stijlvolle, comfortabele en innovatieve casual kleding, sportswear en schoenen. Alle Fila items zijn herkenbaar aan het krachtige en iconische logo dat duidelijk zichtbaar is.

Lees Meer
Fila Sale

Geschiedenis

Het verhaal van FILA begint in 1911 in een rustige Italiaanse stad aan de voet van de Alpen. Vier broers bieden de inwoners van hun geboortestad Biella warme kleding - met één visie: de combinatie van hoogwaardig materiaal, klassiek design en ondogmatische functionaliteit. Deze toewijding maakte de fabriek opgericht in 1923, die aanvankelijk voornamelijk ondergoed produceerde, bekend in heel Italië. De wereldwijde doorbraak kwam uiteindelijk in 1974 - met een collectie sportkleding die een revolutie teweegbracht in de tenniswereld. De White Line-collectie van ontwerper Pier Luigi Rolando was provocerend, onconventioneel, maar toch eenvoudig en eerlijk. Ze presenteerden authentieke sportkleding met kosmopolitische charme. FILA bracht enkele nieuwe kleuren, niet alleen in de tenniswereld die door wit materiaal wordt gedomineerd, maar ook in klassieke, tijdloze looks die de wereld hebben bereikt.

Tot op de dag van vandaag staat FILA voor zowel verfijning als Italiaans vakmanschap en blijft het indruk maken buiten het bereik van sport en bereikt het de straten van metropolen en start- en landingsbanen van high-end modeshows. Meer dan 100 jaar succes is gebaseerd op de niet aflatende filosofie van innovatie en de geest van altijd in beweging te zijn. Het label is gericht op het blijven creëren van prachtige mode die niet alleen overtuigend is in termen van prestaties, maar ook in design en flexibiliteit. FILA is geëvolueerd tot een cultmerk voor mode, sport en popcultuur

Fila: FLEXIBLE SPORTSWEAR & STYLISH STREETWEAR

Terwijl sport in het algemeen, en tennis in het bijzonder, momentum en individualiteit hebben gewonnen in de 20e eeuw, herkende FILA snel de rol die geschikte sportkleding eigenlijk zou moeten spelen: sportkleding wordt verondersteld de sporters gracieus te ondersteunen bij hun beweging; het moet nauwkeurig en tegelijkertijd flexibel zijn. Met de levendigheid, vrijheid en finesse die FILA uitstraalt, kunnen veel succesvolle atleten, zoals tennisser Björn Borg of extreme-bergbeklimmer Reinhold Messner, zich identificeren met hun filosofie. Tot op de dag van vandaag staat FILA bekend om de speciale relatie met sport en buitengewone talenten. Bovendien is FILA hoofdsponsor van de Porsche Tennis Grand Prix in Stuttgart en trots een officiële partner te zijn van tennissterren Marin Čilić en Karolína Plíšková. Tot 2022 zal FILA ook het Nederlandse Olympische team uitrusten.

FILA richt zich op het maken van uitstekende sportkleding. Het ontwerp is echter ook in de modescene terechtgekomen, waar het een uniek begrip van sportieve looks heeft geïnspireerd. FILA introduceerde de ‘chucky trainers’ in streetwear en was de pionier met hun legendarische Disruptor-model. Sinds de zomer van 2017 is FILA ook vertegenwoordigd op catwalks over de hele wereld, in eerste instantie samenwerkend met Fendi. In september 2018 presenteerde FILA eindelijk haar eigen lente- en zomercollectie 2019 tijdens de Milan Fashion Week.

Fila schoenen

FILA heeft een uitgebreide collectie van kwalitatieve dames- en herenschoenen. Echter is er één soort die boven alle FILA schoenen uitspringt: de Disruptor. Met deze sneakers maak je echt een statement. En goed nieuws: van de FILA Disruptor zijn ondertussen alweer twee nieuwe versies gelannceerd. Deze chucky schoenen zijn fashion-forward vanwege hun heftige silhouet. Met de FILA disruptors laat je zeker een stoere indruk achter!

Nieuwe Collectie

Een echte fan van FILA? Dan is de Winkelstraat.nl App echt iets voor jou. Hierin kun je zelf aangeven wie jouw favoriete designers zijn, waarna je direct een push-berichtje krijgt zodra er nieuwe items zijn binnengekomen. Hoe handig is dat? De app is beschikbaar voor iPhone en deze is te vinden in de App Store als je zoekt naar Winkelstraat.nl.

FILA Sale

Ja hoor, wij hebben je door! Jij bent op zoek naar nieuwe chucky sneakers van FILA in de sale. Nou, luister dan goed: doordat je bij Winkelstraat.nl de voorraad ziet van honderden winkels, heb je tijdens de opruimings-periode relatief veel kans dat je toch nog een dikke sneaker van FILA kunt scoren in de sale. En wat helemaal handig is: zet je favoriete items van FILA op je wishlist en je ontvangt direct een melding zodra deze de sale in gaan!