Heb je het over de shirts van EA7, dan heb je het over T-shirts, polo’s en tank tops. Voor wie het stijltje van dit Italiaanse label, onderdeel van Armani, nog niet kent hier kort wat uitleg. De creaties zijn lichaamsvolgend, met voorzichtige details, soms met logo en in alle gevallen in doordachte, stijlverantwoorde kleuren. Dan kun je denken aan zwart, marineblauw, wit en grijs. Lees even verder.

Al jaren goed
De zwarte polo van Armani is al jaren goed. En dat zal ook nog tijden zo blijven. Hoe je ‘m draagt? De ultieme off-duty sportieve look bestaat dan uit die zwarte polo, grijze jeans en witte sneakers. Combineer het setje met een gave tas. Een rugzak bijvoorbeeld. Je draagt dit item ook chic casual, met een kaki chino in plaats van denim.

Meer dan shirts
EA7 is een Italiaans label. Vandaar dat er goed is nagedacht over de pasvormen, kleuren en materialen van de kledingstukken. Het merk heeft meer dan shirts. Truien, vesten, schoenen, jassen, broeken en nog andere stuff, allemaal slechts één klik van jou vandaan. Mik je het vandaag nog in je winkelmandje, mag je het morgen al aantrekken.

(150)
Terug naar boven