Hier het virtuele rekje met shirts van My Brand. Je ziet liggen: tank tops en T-shirts. Allen met een knipoog naar andere bekende merken maar ook naar het nieuws van de dag. Doe je goed: ze het middelpunt van je outfit maken. Los daarvan: deze tops kennen geen seizoenen, wel zo ideaal. Draag ze op kantoor in een informele setting, op strandvakantie of wanneer je flaneert over de boulevard.

Hoe cool
De shirts van My Brand zijn er in wit, zwart, grijs en zo nu en dan in uitschietende kleuren, zoals groen of blauw. Prints, teksten: je ziet ze op ieder exemplaar. Kies er een die bij jou past. Denk er ook even over na of het bij de context past, zo’n slogan. Afijn, je hebt een wit item in handen. Draag er dan lekkere zwarte jeans onder en kraakwitte sneakers. Hoe cool.

De complete outfit
Tank tops, T-shirts: an sich kun je zo al veel kanten op. Maar stel je hebt jouw favorieten al in je winkelmandje gemikt. Dan ben je vast nog op zoek naar meer. Naar een complete outfit. Mogen we je dan wijzen op het andere aanbod van onze webshop? Ja? Oké. Kijk eens bij de sneakers van Givenchy, Philipp Model, de jeans van G-Star en de kledij van Rick Owens.

(94)
Terug naar boven