De T-shirts van EA7 zijn al sinds jaar en dag enorm herkenbaar. Sportieve types - zoals jij? - dragen ze. Waarschijnlijk doordat het label zich liet inspireren door een voormalig voetballer van AC Milan. Hoe dan ook: ze zijn fijn. Vrijwel altijd met logo, in zwart, wit of een mierzoete kleur en lichaamsvolgend.

Staat je goed
Oké, dus je kiest voor het witte T-shirt met de ronde hals. Mogen we een suggestie doen voor de rest van de outfit? Ja? Oké, let op. Ben je niet op het werk, dan draag je het met een zwarte broek (waarvan je de onderkant een keer omhoog rolt), zwarte sneakers en een stoer spijkerjasje of denim-overhemd. Laat dat lekker wapperen om je lijf. Staat je goed man!

Zin in meer
Het kan zomaar zijn dat je zin hebt in meer van EA7. Want die T-shirts zaten zo fijn, laten we het meteen maar groot aanpakken. Très bien. Dan willen we je wijzen op meer leuks van dit label. Kijk eens bij de schoenen, truien, vesten, broeken en badmode. Of bij één van die; dat is ook al goed. Je zult zien: ze sluiten lekker op elkaar aan. Komt dat even goed uit.

Terug naar boven