MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Burberry / Dames Tassen

Thomas Burberry richt in 1856, op slechts 21 jarige leeftijd, het modemhuis Burberry op in Basingstoke. Opgericht met de gedachte om kleding te ontwerpen die mensen beschermt tegen het Britse weer.

Meer
Burberry / Dames Tassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
27 items

Ontdek de Ongeëvenaarde Elegantie van Burberry Damentassen

Een Symbool van Luxe en Raffinement

Stel je voor: je loopt de straten van Londen door, met aan je arm niet zomaar een tas, maar een authentiek kunstwerk van Burberry. Dit is geen gewone toevoeging aan je garderobe; het is een investering in klasse en kwaliteit. Burberry tassen zijn het toonbeeld van Britse elegantie en verfijning, een waar symbool van status en stijl. Laat je meevoeren in de wereld van Burberry, waar elke tas een verhaal vertelt van traditie vermengd met een moderne twist.

Een Rijke Geschiedenis Geweven in Elke Draad

Sinds de oprichting in 1856 door Thomas Burberry, heeft het merk zich ontpopt als een pionier in de luxe kledingsector. Met een erfgoed dat diep geworteld is in innovatie – denk aan de uitvinding van gabardine – is Burberry synoniem geworden met duurzaamheid en stijl. Elk ontwerp, elk stiksel, en elke snit vertegenwoordigt meer dan een eeuw vakmanschap en toewijding aan kwaliteit.

Het Onderscheidende Karakter van Burberry Tassen

Wat Burberry tassen onderscheidt, is de onberispelijke combinatie van functionaliteit en esthetiek. De tassen zijn vervaardigd uit het fijnste leer en canvas, en vaak verfraaid met het iconische ruitpatroon. Het design varieert van de klassieke en gestroomlijnde 'Banner' tot de speelse en compacte 'Lola' – elke tas is met precisie ontworpen om niet alleen een modeaccessoire te zijn, maar een levenslange metgezel.

Iconische Collecties die Harten Veroveren

Burberry's assortiment van damentassen omvat enkele van de meest begeerde collecties in de mode-industrie. Van de revolutionaire 'The TB Bag', vernoemd naar de oprichter en versierd met het Thomas Burberry-monogram, tot de tijdloze 'The Pocket Bag', die traditionele vakmanschap combineert met een hedendaagse esthetiek. Elke collectie weerspiegelt de innovatieve geest van het merk, terwijl het trouw blijft aan zijn klassieke roots.

Het Iconische Burberry-Logo: Een Stempel van Authenticiteit

Het logo is vaak subtiel, maar onmiskenbaar verwerkt in elk ontwerp – een stille, maar krachtige bevestiging van het merk's erfgoed en kwaliteit. Of het nu gaat om een elegant gegraveerd detail op de hardware of een zorgvuldig geplaatst monogram op het leer, de Burberry tassen dragen hun afkomst met trots.

Voeg een Stukje Burberry Toe aan Jouw Collectie

Het bezitten van een Burberry tas is niet alleen een stijlstatement, het is een belofte van duurzaamheid en een tijdloze elegantie. Laat jezelf verwennen met een stukje Britse geschiedenis en voel de kracht van een erfgoed dat jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau tilt. Blader door onze selectie en vind de Burberry tas die niet alleen je hart steelt, maar ook een verhaal vertelt van rijke traditie en moderne luxe.