MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

MM6 Maison Margiela / Dames Tassen

Innovatief, intens qua kleur en nooit saai: meet MM6 Maison Margiela, het high-end label onder leiding van John Galliano. Kies voor dit merk als verrassing jouw ding is. Als je het lef hebt om te knallen met nieuwe silhouetten, pittige tinten of interessante materialen. Noem het grafisch, noem het high-impact: of je nu een instapschoen, een leren jurk of een ceintuur van MM6 draagt - niemand kan nog om jou heen.

Meer
MM6 Maison Margiela / Dames Tassen
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
18 items

Ontdek de Unieke Wereld van MM6 Maison Margiela Damentassen

Een Accessoire Dat Verhaalt

Stel je voor: een accessoire dat niet alleen je outfit complementeert, maar ook een verhaal vertelt. Dat is wat MM6 Maison Margiela tassen voor dames doen. Dit avant-gardistische kledingmerk staat bekend om zijn deconstructivistische esthetiek en innovatieve ontwerpen die de normen van de mode uitdagen. Elk stuk is een kunstwerk, ontworpen om jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen en je te onderscheiden van de massa.

Een Stukje Modegeschiedenis

MM6 Maison Margiela, opgericht door de Belgische ontwerper Martin Margiela, is sinds de jaren '80 een toonaangevende kracht in de modewereld. Het merk staat bekend om zijn onconventionele benadering van design en presentatie, waarbij het vaak kiest voor anonimiteit en mysterie boven de traditionele modecircus. De MM6 lijn, gelanceerd als een meer toegankelijke tak van het hoofdlabel, vertaalt de kernfilosofie van het huis naar draagbare stukken die toch de intellectuele diepgang van het merk behouden.

De Signaturen van MM6

Wat maakt een MM6 Maison Margiela tas zo bijzonder? Het is een combinatie van hoogwaardige materialen, onverwachte silhouetten en de experimentele geest die het hart van het merk vormen. Deze tassen zijn meer dan gewoon een middel om je spullen te dragen; ze zijn een uiting van identiteit en individualiteit. Van gestructureerde handtassen tot nonchalante bucket bags, elke tas is een statement van vindingrijkheid en subtiele luxe.

Iconische Collecties

MM6 Maison Margiela staat bekend om zijn iconische collecties die de grenzen van het traditionele verleggen. De 'Japanese' tassencollectie, met zijn kenmerkende driehoekige vorm en knoopdetail, blijft een geliefd item onder fashionista's. De 'Glam Slam', een andere opvallende lijn, wordt geprezen om zijn gequilte design en veelzijdigheid. Of je nu kiest voor een tijdloos stuk of een gedurfde nieuwe creatie, MM6 blijft verrassen en inspireren met elk seizoen dat komt.

Het Emblematische Logo

Bij MM6 Maison Margiela is het logo meer dan een merkteken; het is een subtiele knipoog naar de cultuur van het merk. Vaak discreet geplaatst of zelfs als een stempel in het ontwerp geïntegreerd, biedt het logo een herkenbaar punt van verfijning en exclusiviteit. Het zorgt ervoor dat kenners op het eerste gezicht weten dat ze met een stuk van pure mode-innovatie te maken hebben.

Maak de Stap naar Exclusiviteit

Een MM6 Maison Margiela tas is meer dan alleen een accessoire; het is een investering in je garderobe en een uitdrukking van je persoonlijke stijl. Met hun provocerende ontwerpen en compromisloze kwaliteit zijn deze tassen een must-have voor iedereen die waarde hecht aan mode als vorm van kunst en zelfexpressie. Durf je te onderscheiden en voeg een stukje modegeschiedenis toe aan je collectie. Ontdek nu de nieuwste MM6 tassen en ervaar de luxe van Maison Margiela.