Bottega Veneta / Dames Jackets

Discretie, kwaliteit en vakmanschap - Bottega Veneta heeft sinds de oprichting in Vicenza in 1966 een nieuwe standaard van luxe gecreëerd. Bottega Veneta is onlangs uitgegroeid tot een van 's werelds meest vooraanstaande luxemerken. Het beroemde motto van het bedrijf, 'When your own initials are enough', drukt een filosofie van individualiteit en vertrouwen uit die nu van toepassing is op een reeks producten, waaronder confectiekleding voor dames en heren, mooie sieraden, meubels en meer. Terwijl Bottega Veneta blijft groeien, zijn de kwaliteiten die het definiëren onveranderlijk: uitstekend vakmanschap, innovatief design, eigentijdse functionaliteit en materialen van de hoogste kwaliteit.

Meer
Bottega Veneta / Dames Jackets
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
2 items

Ontdek de Verfijnde Elegantie van Bottega Veneta Damesjackets

Een Symbool van Luxe en Verfijning

Stel je voor: een jas die niet alleen de kou buiten houdt, maar ook een onmiskenbaar statement van stijl en klasse is. Dit is waar Bottega Veneta, het Italiaanse luxehuis dat bekend staat om zijn vakmanschap en ingetogen elegantie, voor staat. In de wereld van luxe damesjassen, onderscheidt Bottega Veneta zich door zijn tijdloze design, innovatieve weeftechnieken en de belichaming van discrete luxe.

Een Rijke Tapestry van Historie

Opgericht in 1966 in Vicenza, Italië, begon Bottega Veneta als een bescheiden handwerkatelier. Het merk verwierf snel faam met zijn intrecciato weeftechniek, die al snel synoniem werd voor het merk. Door de jaren heen heeft Bottega Veneta zichzelf opnieuw uitgevonden, steeds met behoud van de kernwaarden: kwaliteit, vakmanschap en een tijdloze esthetiek die generaties overstijgt.

Het Unieke Karakter van Bottega Veneta Jackets

Elk Bottega Veneta jacket is een meesterwerk van design en functionaliteit. De jassen zijn vervaardigd van de fijnste materialen zoals soepel leer en luxe wol, en bieden een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. De subtiele luxe zit in de details: van de kenmerkende intrecciato-patronen tot de nauwkeurig afgewerkte naden en de verfijnde silhouetten die het vrouwelijk lichaam omarmen.

Iconische Collecties die de Tijd Trotseren

Bottega Veneta's jackets zijn niet zomaar kledingstukken, het zijn erfstukken die met trots worden doorgegeven. Van de klassieke geweven leren jackets tot de onlangs geïntroduceerde Padded Cassette, elke collectie weerspiegelt een specifiek aspect van het merk's rijke erfgoed en vernieuwende geest.

Een Merklogo dat Spreekt zonder Woorden

In tegenstelling tot veel luxe merken, schreeuwt Bottega Veneta niet om aandacht met zijn logo. Het merk kiest voor subtiele branding, waardoor het vakmanschap en ontwerp voor zich spreken. De ingetogen elegantie van het logo is vaak discreet geïntegreerd, waardoor elke jas een stille kracht van herkenning uitdraagt.

Laat je Inspireren door de Kunst van Bottega Veneta

Het bezitten van een Bottega Veneta jacket is meer dan slechts een modekeuze; het is een investering in een kunstwerk dat je persoonlijkheid weerspiegelt. Wanneer je kiest voor Bottega Veneta, kies je voor een levenslange verbintenis met schoonheid en kwaliteit. Ontdek de collectie nu en laat je eigen verhaal weven in de rijke geschiedenis van Bottega Veneta.