Canada Goose / Dames Jackets

Canada Goose werd in 1957 opgericht in Toronto, Canada. Inmiddels is het één van de grootste producenten in high-end Noordpool-kleding ter wereld. Heb je de huidige collectie nog niet gezien? Deze bestaat uit met dons gevoerde, technisch-knappe, reisgeïnspireerde outerwear. Deze items zullen je beschermen. De slogan van Canada Goose ‘Precisie is perfectie’, omschrijft de manier waarop ze hun jassen vervaardigen. Zorgvuldig, nauwgezet en met uitzonderlijke aandacht voor detail. Elke creatie wordt met de hand genaaid, om zo de levensduur van het product te verlengen.

Meer
Canada Goose / Dames Jackets
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
35 items

Ontdek de Iconische Canada Goose Jackets voor Dames

Een Erfenis van Warmte en Stijl

Stel je voor: een kille ochtendbries, de geur van verse sneeuw en jij, perfect warm en stijlvol gehuld in je Canada Goose jacket. Dit iconische merk heeft zich onderscheiden in de kledingsector door een ongekende combinatie van functionaliteit, kwaliteit en stijl te bieden. Elk Canada Goose jacket is een toonbeeld van toewijding aan vakmanschap en een erfgoed dat doordrenkt is met Canadese geschiedenis en de ongetemde wildernis van het Noorden.

Van bescheiden begin tot wereldfaam

Canada Goose begon zijn reis in 1957 onder de naam Metro Sportswear Ltd., gespecialiseerd in wollen vesten, regenjassen en sneeuwpakken. Maar het was de introductie van donsjassen in de vroege jaren '70 die het merk op de kaart zette. Met de lancering van de iconische Snow Mantra Parka, ontworpen voor de extreme kou van de Noordpool, veroverde het merk al snel de harten van zowel poolonderzoekers als stadsbewoners die op zoek waren naar luxe en bescherming tegen de kou.

Het kenmerk van Canada Goose: Luxe ontmoet functionaliteit

Wat maakt een Canada Goose jacket zo bijzonder? Het zit in de details: de met zorg geselecteerde donsvulling, de robuuste maar elegante Arctic-Tech stof en de subtiele maar onderscheidende presentatie van het merklogo. Elk jacket is ontworpen om zelfs de meest barre weersomstandigheden te weerstaan, terwijl het de drager een onmiskenbaar gevoel van luxe en klasse geeft.

Toonaangevende collecties die de tand des tijds doorstaan

De collectie van Canada Goose voor dames is zowel uitgebreid als exclusief, met beroemde lijnen zoals de HyBridge en de Expedition. Deze collecties zijn voortdurend geëvolueerd, met toevoegingen van nieuwe technologieën en stijlen, zonder ooit de kernprincipes van het merk - duurzaamheid, warmte en comfort - uit het oog te verliezen.

Het embleem van avontuur: De Canada Goose Badge

Het befaamde logo van Canada Goose, de Arctic Disc, is niet alleen een symbool van buitengewone kwaliteit; het is een badge van avontuur, een stempel van authenticiteit. Subtiel aangebracht op de mouw van elk jacket, spreekt het tot de verkenner in iedereen en belooft het een levenslange metgezel te zijn op alle reizen.

Maak de Sprong naar Buitengewone Warmte

Een Canada Goose jacket is meer dan alleen een kledingstuk - het is een investering in je comfort en je stijl. Het is een vertrouwde beschermer tegen de elementen en een subtiele uiting van je verfijnde smaak. Ontdek vandaag nog de collectie en ervaar de ware betekenis van luxe winterkleding.