MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Kenzo / Dames Jackets

Kenzo Takada was vaak te vinden met de magazines van zijn oudere zussen in zijn handen. Ook was hij was één van de eerste mannelijke studenten op de modeacademie in Tokyo en won al snel een prijs voor het beste ontwerp. Na zijn studie ging hij aan de slag als ontwerper van meisjeskleding en ontwierp zo’n 40(!) looks per maand. Hij kocht zijn stoffen op de vlooienmarkt, want veel geld had hij toen nog niet. Kenzo naaide de verschillende gekleurde lapjes aan elkaar en voilá, zijn stijl was geboren. Kleding van Kenzo kan worden omschreven als casual-cool, urban, met soms een Oriëntaalse twist. Kenzo brengt ieder seizoen collecties uit bomvol eigen DNA, zoals de tiger sweater. Er gaat bijna geen één collectie voorbij zonder deze bekende tiger all over. Shop je een item van Kenzo, dan geef je niet alleen jezelf een cadeau, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Zo zet Kenzo zich samen met Blue Marine Foundation in tegen milieuvervuiling en overbevissing. Dat siert, nietwaar?

Meer
Kenzo / Dames Jackets
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
12 items

Kenzo Damesjackets: Een Iconische Mix van Cultuur en Couture

Een Ode aan Stijl en Zelfexpressie

Stap binnen in de wereld van Kenzo, waar elke jacket meer is dan alleen een kledingstuk – het is een artistieke uiting, een verhaal verteld door stoffen en vormen. Als jij iemand bent die waarde hecht aan zowel cultuur als haute couture, dan zal de Kenzo damesjacket-collectie je hart sneller doen kloppen. Kenzo onderscheidt zich in de kledingsector met een onverschrokken mix van traditionele Japanse invloeden en moderne Europese stijl, waardoor elk design een uniek stuk wordt dat jouw garderobe naar een hoger niveau tilt.

De Rijke Geschiedenis van Kenzo

Kenzo Takada, de Japanse mode-icoon, lanceerde het merk Kenzo in Parijs in de jaren '70. Zijn avant-gardistische benadering van mode en het samensmelten van verschillende culturele invloeden heeft de basis gelegd voor een merk dat vandaag de dag nog steeds synoniem staat voor innovatie en eclectische elegantie. De invloed van Kenzo's Japanse erfgoed, gecombineerd met zijn liefde voor Parijse mode, creëert een spannende synergie die tot uiting komt in elke collectie.

De Kenmerkende Kenzo Jackets

Kenzo damesjackets zijn een symbool van vakmanschap en innovatief design. Bekend om hun levendige prints en gedurfde kleuren, geven ze een speelse draai aan de klassieke jacket. De kwaliteit spreekt boekdelen; van zorgvuldig gekozen stoffen tot de verfijnde afwerking. En laten we het iconische tijgerlogo niet vergeten, dat vaak subtiel of juist opvallend is verwerkt, waardoor het een statement maakt zonder te overheersen.

Iconische Collecties die de Tijd Trotseren

Elk seizoen brengt Kenzo nieuwe verrassingen met collecties die trouw blijven aan de kenmerkende mix van cultuur en mode. Van de 'Jungle Jap' lijn, die de essentie van het merk vastlegt, tot de recente collecties die de grenzen van streetwear en luxe verder oprekken. Elke Kenzo jacket is een ode aan de reislustige en avontuurlijke geest van de vrouw die trots draagt wat haar uniek maakt.

Het Tijgerlogo: Een Handelsmerk van Kenzo

Kenzo's tijgerlogo heeft zich ontwikkeld tot een iconisch symbool dat wereldwijd herkend wordt. Het logo, vaak geborduurd op de achterkant van een jacket of subtiel aangebracht als een badge, is een teken van authenticiteit en designintegriteit. Het laat zien dat je deel uitmaakt van de Kenzo-familie, een groep van trendsetters en mode-liefhebbers die waarde hechten aan een verhaal achter hun kleding.

Waarom Kiezen voor een Kenzo Jacket?

Een Kenzo jacket kiezen betekent kiezen voor het onverwachte, het spannende. Het is een uitnodiging om je te kleden in kunstwerken die de wereld rondreizen en culturen verbinden. Als je je garderobe wilt verrijken met een stuk dat even tijdloos als trendy is, dan is een Kenzo damesjacket de investering waard. Dus waar wacht je nog op? Verken de collectie en vind het Kenzo jacket dat je persoonlijke verhaal vertelt en je stijl definieert.