Parajumpers / Dames Jackets

Parajumpers-ontwerper Massimo Rossetti heeft met succes een van 's werelds toonaangevende merken voor bovenkleding opgebouwd. De eerste collectie van Parajumpers had slechts 3 kledingstukken voor mannen en vrouwen en het merk blijft slagen met een handvol onberispelijk ontworpen stukken. De ultieme vorm van inspiratie voor Rossetti kwam van een toevallige ontmoeting met een para(chute) jumper. Parajumpers zijn een kleine groep mensen die twee keer zo hard trainen als Navy Seals. Toen Rossetti werd gevraagd om met nieuwe ideeën te komen, was het duidelijk dat hij niet verder hoefde te zoeken dan het beeld van een Parajumper. Rossetti's ontwerpen zijn grotendeels beïnvloed door een rugzak met nylon, ritsen en haken, en nu zitten alle PJ's-stijlen vol met dergelijke hardware. De kenmerkende haak op alle jassen is afkomstig van een parachutistenhaak met snelle ontgrendeling, die heeft bijgedragen aan het creëren van het Parajumpers-imago.

Meer
Parajumpers / Dames Jackets
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
134 items
1 / 3

Parajumpers Damesjackets: Waar Stijl en Duurzaamheid Samenkomen

Een Statement van Luxe en Functionaliteit

Stel je voor: een jas die niet alleen de grillen van het weer doorstaat, maar ook een verfijnde stijl uitstraalt. Dat is waar Parajumpers voor staat in de wereld van luxe damesjackets. Met een toewijding aan kwaliteit en een scherp oog voor detail, heeft Parajumpers zich onderscheiden als een merk dat de balans tussen mode en functionaliteit perfect weet te vinden. Want waarom zou je moeten kiezen tussen er goed uitzien en je goed voelen?

De Reis van Parajumpers: Van Lucht naar Land

Parajumpers werd geboren uit de samenwerking tussen ontwerper Massimo Rossetti en het inspirerende verhaal van het 210th Rescue Squadron, een elitegroep van reddingswerkers in Alaska. Deze moedige mannen, die opereren in de meest extreme weersomstandigheden, inspireerden Rossetti om een kledinglijn te creëren die robuustheid, avontuur en stijl combineert. Sindsdien heeft Parajumpers zich als merk genesteld in de top van luxe outerwear, geliefd bij zowel fashionista's als avonturiers.

Kenmerkende Eigenschappen van Parajumpers Jackets

Elke Parajumpers damesjas is een meesterwerk van design. De jassen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen zoals duurzaam nylon, zacht leer en dons van de beste kwaliteit voor een ongeëvenaarde warmte. De technische innovaties, zoals de gepatenteerde PJS-ritssluiting, zorgen voor een moeiteloze ervaring. De aandacht voor details, zoals de iconische gele strap en het onmiskenbare logo, geven elk kledingstuk een herkenbare touch.

Iconische Collecties die Harten Veroveren

Parajumpers staat bekend om zijn iconische Masterpiece serie, met de onmiskenbare Kodiak, Long Bear en Gobi jackets. Deze tijdloze stukken, geliefd om hun elegantie en weerbestendigheid, blijven seizoen na seizoen terugkeren. Daarnaast breidt Parajumpers voortdurend zijn assortiment uit met nieuwe innovaties, zoals de Lightweight serie, perfect voor de overgangsperiode en de stedelijke ontdekker.

Het Logo als Symbool van Avontuur

Het logo van Parajumpers, vaak subtiel geplaatst op de arm van de jas, vertegenwoordigt meer dan een merk; het staat symbool voor een levensstijl. De trotse drager van een Parajumpers jacket straalt een gevoel van avontuur en verfijning uit, klaar om elke uitdaging aan te gaan, in stijl.

Maak de Sprong naar Parajumpers

Kiezen voor een Parajumpers damesjas betekent kiezen voor een stukje luxe dat je niet alleen tegen de elementen beschermt, maar ook je modebewustzijn accentueert. Het is een investering in duurzaamheid, comfort en stijl die zijn waarde jaar na jaar zal bewijzen. Laat je verleiden door de Parajumpers collectie en voeg een jas toe aan je garderobe die zowel een statement maakt als een verhaal vertelt. Ontdek nu jouw perfecte Parajumpers jacket en omarm de elementen met elegantie.