MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -
MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF - MID SEASON SALE - UP TO 70% OFF -

Jacquemus / Dames Jackets

De inspiratie achter het merk is de romantische hoofdstad van Frankrijk: Parijs, dat eigenaar Simon al van jongs af aan fascineerde. "Als je het in Parijs kunt maken, kun je het overal maken". En dat deed hij ook. Hij besloot naar Parijs te verhuizen & zijn dromen na te jagen. Ondanks dat Jacquemus zijn modestudie niet afmaakte, heeft hij het toch zo ver weten te schoppen in het modeland. Het merk is vernoemd naar de meisjesnaam van zijn moeder, die in deze periode helaas is overleden.

Meer
Jacquemus / Dames Jackets
Filters:
 • Designer (1)
  Designer
 • Maat
  Maat
 • Kleur
  Kleur
 • Sale
  Sale
 • Seizoen
  Seizoen
8 items

Jacquemus Jackets: Een Vleugje Parijse Chic voor Jouw Garderobe

Een Wereld van Elegante Nonchalance

Stel je voor: de zachte bries van de Franse Rivièra speelt met je haren terwijl je met een zelfverzekerde tred de boulevard afwandelt. Je draagt een Jacquemus jacket, en met elke stap die je zet, voel je de ogen op jouw verfijnde silhouet. Want dat is wat Jacquemus doet – het transformeert alledaagse momenten in scènes van pure elegantie. Dit merk, dat bekend staat om zijn moderne interpretatie van klassieke Franse chic, onderscheidt zich door zijn gedurfde proporties, onberispelijke tailoring en het onmiskenbare gevoel voor detail.

De Kunst van Jacquemus

Jacquemus, opgericht door de visionaire ontwerper Simon Porte Jacquemus, is een ode aan de speelse en poëtische kant van de mode. Sinds de lancering in 2009 heeft het merk de mode-industrie opgeschud met zijn frisse perspectief en een jeugdige energie die zich vertaalt in elk kledingstuk. Van gedurfde mini-jurkjes tot de iconische 'Le Chiquito' tas, Jacquemus heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op het landschap van de hedendaagse mode.

Het Unieke Palet van Jacquemus Jackets

Elk Jacquemus jacket vertelt een verhaal van vakmanschap en originaliteit. Of je nu kiest voor een oversized blazer of een gestructureerd denim jacket, je zult merken dat de kwaliteit en het design ongeëvenaard zijn. De stoffen zijn zorgvuldig geselecteerd, de snit is onberispelijk en elk detail, van de plaatsing van de knopen tot de vloeiende lijnen, is ontworpen met de Parijse flair die zo kenmerkend is voor Jacquemus.

Iconische Collecties

De 'La Veste d'Homme', een jacket geïnspireerd door klassieke herensnitten maar herwerkt voor de Jacquemus-vrouw, is slechts één voorbeeld van de merk's innovatieve benadering. Terwijl de 'Le Chiquito' vooral bekendheid geniet als accessoire, stralen de jackets van recente collecties zoals 'La Montagne' met hun speelse silhouetten en levendige kleuren eenzelfde iconische status uit.

Het Jacquemus Logo: Een Subtiel Statement

Terwijl sommige merken kiezen voor opzichtige branding, kiest Jacquemus voor subtiele elegantie. Het logo is vaak discreet geïntegreerd in de ontwerpen, waardoor jouw jacket spreekt door stijl en niet door schreeuwerige logo's. Dit maakt een Jacquemus jacket een perfect statement piece voor de vrouw die haar eigenheid en finesse wil uitstralen.

Jouw Tijdloze Investering

Een Jacquemus jacket is niet zomaar een aankoop; het is een investering in tijdloze mode die je persoonlijkheid onderstreept. Elk kledingstuk is een bouwsteen voor een garderobe die even veelzijdig als stijlvol is. Laat je verleiden door de wereld van Jacquemus en voeg een uniek stuk toe aan je collectie dat met de jaren alleen maar meer waarde krijgt. Bezoek onze webshop en laat je hart veroveren door de jackets die meer zijn dan mode – ze zijn een levensstijl.